«Η ασθένεια των υποψηφίων Δημάρχων είναι ιός που μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα»

Γράφει ο Αντώνης Κουρσ@ρος

Φαίνεται πως η ασθένεια που έχει κολλήσει το Χαϊδάρι με τους πολλούς υποψηφίους Δημάρχους, την έχει μεταδώσει και στον διπλανό Δήμο του Αιγάλεω και έχω την εντύπωση, πως πρόκειται για «μολυσματικό ιό» που μεταδίδεται και μεταλλάσσεται πολύ γρήγορα, κάτι σαν τον «Έμπολα» και φοβάμαι ότι έχουν αρχίσει να κολλάνε και οι άλλοι !…
Παρακολουθώντας από κοντά τα γεγονότα στην Δυτική Αττική, έχει μεγάλο ενδιαφέρων και μεγάλη «πλάκα» όλη αυτή η πασαρέλα των ονομάτων, με τους υποψήφιους Δημάρχους που φέρονται πως θα διεκδικήσουν τους Δήμους στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. 


Την μεγαλύτερη «πλάκα» όμως, την έχουν κάποιοι τόσο ανυπόμονοι ( κατ εμέ είναι οι λαγοί της υπόθεσης σε κάθε Δήμο) που χρίζουν ακόμη και φαβορί όσα ονόματα υποψηφίων τους σερβίρουν τα κομματικά επιτελεία ή βγάζουν μόνοι τους από το κεφάλι τους για να πουλήσουν μούρη στην παρέα τους. Μερικά από τα ονόματα π.χ που παίζουν τον τελευταίο καιρό στον Δήμο Αιγάλεω είναι του Τάκη Μπιτούνη, της Ρένας Δράκου και του Αντώνη Γκίνη.

Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως σημασία όχι μόνο για το Αιγάλεω, αλλά και για τους άλλους Δήμους, αφού απέχουμε 8 μήνες και κάτι ψιλά από την εκλογική αναμέτρηση του Μαϊου του 2014 και πιστεύω έως τον επόμενο μήνα, μάλλον θα έχουν ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα.

Η ουσία είναι…ότι με το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και χωρίς να έχει συμπληρωθεί επισήμως το παζλ των υποψηφίων Δημάρχων, κανείς δεν μπορεί να κάνει καμία σοβαρή πρόβλεψη πλην ορισμένων, ιδικά στην Δυτική Αττική που είναι πολύ περίεργα τα πράγματα και η «κωλοτούμπα» πάει σύννεφο. 

Το πρωί πολλοί υποψήφιοι είναι μπλε, το μεσημέρι ροζ, το βράδυ πράσινοι και προς τα ξημερώματα, αφού έχουν περάσει όλα τα χρώματα από το μπλέντερ, παρουσιάζονται ως υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας και «αποτάσουν πολιτικούς γονείς και νονούς». Απλά μπορεί ο καθένας να υιοθετεί, να αναμασά και να πασάρει ότι του αρέσει και ας απέχει πολύ αυτό από την πραγματικότητα.

Παρ όλα αυτά πιστεύω, ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο ή στον εφιάλτη του υποψήφιου Δημάρχου, αρκεί να μην πέσουν κάτω από το δέντρο και ξυπνήσουν απότομα…

pitsounicity.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *