ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ

Συνεδρίασε εχθές Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014 η Εκτελεστική Επιτροπή Νεολαίας στα γραφεία του Κινήματος.

Ελήφθησαν αποφάσεις κυρίως επί οργανωτικών θεμάτων που υπολείπονταν και συζητήθηκαν εισηγήσεις επί συγκεκριμένων πολιτικών θεμάτων για τα οποία θα ακολουθήσει μια διαδικασία διαλόγου και επικοινωνίας των στελεχών με τη βάση της Νεολαίας ώστε συνθέτοντας τις…. απόψεις, να αποφασίσει το σώμα στην επόμενη συνεδρίαση για πολιτικές θέσεις της Νεολαίας.

Ανακοινώνονται οι αλλαγές στη σύνθεση του Συντονιστικού Γραφείου: Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Αλέξανδρος Γεωργίου, Υπεύθυνη Οργ. Φοιτητικού η Αθηνά Γιακουμογιαννάκη και Υπ. Οργ. Μαθητικού ο Γιώργος Παπαγιώργος. Ανακοινώνεται επίσης η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Νεολαίας (ΚΕΦΕ) που θα διεξάγει τις εκλογικές διαδικασίες της Νεολαίας μέχρι το επόμενο Συνέδριο: Κωνσταντίνος Σιούμπουρας, Στράτος Μπενής, Αλέξανδρος Γεωργίου, Βιβή Τσομπόλη, Ελπιδοφόρος Νικολόπουλος.

Στη Συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος μέσα σε κλίμα θερμότατης υποδοχής και δέσμευσης της Νεολαίας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και την ανατροπή αυτών που μας οδηγούν στην εξαθλίωση και τον διχασμό. Επίσης, χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *