ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ! ! ! ! ! ! !

Δεν θα πιάσω τα μεγάλα θέματα όπως την ανάπτυξη αλλά και τα Εθνικά που έρχονται σε ευθεία γραμμή με τα ζωτικά μας συμφέροντα και ακριβώς την ίδια στιγμη που στο εσωτερικό μας κυριαρχεί το μίσος.
Όλα τα παραπάνω αν μη τι άλλο δείχνουν σε τι διαφορετικό δρόμο βρίσκονται τα στελέχη της κυβερνησης από το σύνολο της κοινωνίας και αυτό αποτελεί σαφέστατα για την….
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ έναν βαθύ προβληματισμό καθώς δεν έχει σημασία αν εμείς είμαστε μικρό ή μεγάλο, με προοπτικές ή χωρίς προοπτικές πολιτικός φορέας…

Η άποψη που προκρίνεται για εμάς στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι ότι με όλη αυτή τη φασαρία που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της χώρας μας είναι μεγάλη ανάγκη τώρα…η πολιτεία να συντάξει ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των κομμάτων γιατί η απουσία εσωκομματικής δημοκρατίας είναι ακόμη ένας παράγοντας που βοήθησε στο να γιγαντωθεί αυτού του είδους η κρίση. Μια κρίση που από ότι δείχνει δεν είναι μόνο οικονομική είναι θεσμική, είναι πολιτική είναι κοινωνική και προπάντων ηθική.

Δηλαδή μιλάμε για ένα σύστημα εξουσίας αποφασίζουμε και διατάσουμε…….Αλλά για τα προσωπικά τους συμφέροντα………..
Και σιγά μην τους έχει πιάσει ο πόνος για τη λιτότητα, για τις στερήσεις στα νοικοκυριά, για τον υποβιβασμό των παροχών τους, για τα μειώμενα εργατικά δικαιώματα τέλος πάντων για αυτό που κάποτε οι μεγάλοι ηγέτες των δύο μεγάλων κομμάτων έλεγαν αλλά ποτέ δεν είδαμε στις αποικίες του Ευρωπαϊκού Νότου….την λέξη ευημερία!!!

Για τις εσωτερικές εξελίξεις ο μόνος που έχει την ευθύνη να απαντήσει είναι ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός και εμείς στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ λέμε και το τονίζουμε οτι θα πρέπει να ενωθουμε όσο ποτέ άλλοτε,πέρα απο κομματικές αποχρώσεις και προσωπικές φιλοδοξίες,μακριά απο παλιά κομματικά εργαλεία.Οι εξελίξεις στη χώρα θα είναι ραγδαίες και εμείς στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ καλούμε τον κόσμο να ξεχάσει γύρω του ότι έχει σχέση με τον παλαιοκομματισμό και ας κάνουμε σύνθημα αυτό που τα στελέχη της ΕΛ.ΠΟΛ. πιστεύουν όλο και περισσότερο. Αυτό που η πρόεδρος της ΕΛ.ΠΟΛ. κ. Νίνα Παυλίδου προ ημερών διατύπωσε και σε τηλεφωνική της τηλεοπτική συνέντευξη αυτό που τελικά πρέπει να επικρατήσει στο νέο πολιτικό χάρτη της χώρας. “ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΛΑΒΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΟΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ”.

Η Πρόεδρος ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Νίνα Δ.Παυλίδου.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *