«Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε πεταλούδα;»

Σάλος προκλήθηκε στη Βουλή μεταξύ βουλευτών, όταν άρχισαν να ξεφυλλίζουν το περιοδικό της Βουλής και άρχισαν να διαβάζουν…

το άρθρο της Σταυρούλας Ξουλίδου, βουλευτή Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μάλιστα, αστειευόμενοι αρκετοί βουλευτές έλεγαν μεταξύ τους ότι το άρθρο γράφτηκε υπό την επήρεια… ψεκασμών, όπως καταγγέλλουν οι ΑΝ.ΕΛ.!

«Γιατί παραμένεις κάμπια κύριε Πεταλούδα; Χαστούκισε τον εαυτό σου να συνέλθει και ξύπνα. Γιατι δεν διεκδικείς τα φτερά σου και θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου σαν σκουλήκι; Πόσο κοστίζει η ελευθερία ενός ανθρώπου και με τι μπορεί να εξαγοραστεί… κύριε Πεταλούδα;» γράφει και συνεχίζει μεταξύ άλλων: «Βλέπεις τον κόσμο σαν λεμόνι και θέλεις να τον στύψεις, πηγαίνεις με το μέρος των πολλών που χοροπηδούν στις πίστες με τα χάρτινα είδωλα και δηλώνουν θαυμαστές των Mr τίποτα».

Το άρθρο της κυρίας Ξουλίδου έχει τίτλο «Το πήδημα προς την ελευθερία», το οποίο, όπως εξηγεί με αστερίσκο κάτω από τη φωτογραφία της, είναι «ξεσηκωτικό μήνυμα για όλους τους Νεοέλληνες».

avriani-math.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *