Κερδίστε χρήματα από το σπίτι μέσω ενός e-shop

To να σας πούμε ότι το λιανικό εμπόριο γνωρίζει κρίση είναι σαν να σας διαβάζουμε ανοικτό γράμμα το οποίο μάλιστα παρατηρούμε καθημερινά στην πραγματικότητα μας όλοι μας λίγο ή περισσότερο σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας της πατρίδας μας.

Παράλληλα όμως με το λιανικό εμπόριο λειτουργεί ένας …
παράλληλος εμπορικός κόσμος αυτός του διαδικτύου και των ηλεκτρονικών καταστημάτων που σε αντίθεση με τα φυσικά καταστήματα γνωρίζει θεαματική άνοδο τόσο σε τζίρο όσο και σε κέρδη.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών με μόνο κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για την καινοτομία προχωρούν σε καθημερινή βάση πλέον στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων μέσα από τα οποία εμπορεύονται πάσης φύσεως προϊόντα και υπηρεσίες.

Το Βήμα της Κυριακής προβάλλει σήμερα πλήθος διαδικτυακών επιτυχημένων επιχειρηματιών όπως τον Γεώργιο Χατζηγεωργίου από το πασίγνωστο και άκρως επιτυχημένο skroutz.gr που αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για καταναλωτές και εμπόρους.

Παρουσιάζει επίσης τις επιτυχίες του e-commerce που αφορούν ηλεκτρονικά καταστήματα που δημιουργήθηκαν στοχεύοντας την αγορά του εξωτερικού και προιόντα όπως μέλι , δημητριακά κ.α. παρουσιάζοντας την περίπτωση της κας Μαριάννας Κολοκοτρώνη που πουλάει λάδι και άλλα αγροτικά προϊόντα  προερχόμενα από συγκεκριμένο παραγωγό της Πελοποννήσου μέσα από την ιστοσελίδα της oliveology.co.uk.

Άλλη μια περίπτωση όπως αυτή του Γιώργου Δανέλλη (www.giftexpress.gr) που εκτός από ελαιόλαδο πουλάει  προϊόντα όπως τσικουδιά , ρακόμελο αλλά ακόμη και “πράσινα” προϊόντα όπως σημειωματάρια από ελαστικά αυτοκινήτων , ατζέντες από χρησιμοποιημένες πλακέτες ηλεκτρονικού υπολογιστή κ.α. δώρα από ανακυκλωμένα υλικά.

Μιλώντας με τον υπεύθυνο παραγωγής της εταιρείας δημιουργίας ιστοσελίδων dreamweaver.gr κο Θανάση Δαβαλά πληροφορηθήκαμε ότι το κόστος κατασκευής ενός e-shop ξεκινά από μόλις 390 ευρώ. Σίγουρα μια εναλλακτική λύση για την ανεργία και την δυνατότητα της εισόδου στον χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν με ένα κόστος που δεν έχει καμία σύγκριση με αυτά που απαιτεί ένα φυσικό κατάστημα τουλάχιστον.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *