Hλεία: Νεκρός 34χρονος σε μοιραία καραμπόλα στην Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας

Με ανθρώπινο αίμα βάφτηκε ακόμα μια φορά η Εθνική Οδός Πύργου-Κυπαρισσίας σε μία από τις πλέον επικίνδυνες στροφές της Ηλείας, στη θέση «Πεπέ» στο ύψος του κάτω Σαμικού…

Αυτή τη φορά θύμα ήταν ο 34χρονος Χρυσοβαλάντης Καραχάλιος, από το Βασιλικό Ευβοίας, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων το μεσημέρι της Κυριακής.

Λίγο πριν από τις 3:30, το κομβόι τριών οχημάτων της οικογένειας Καραχάλιου επέστρεφε από το Κοπανάκι Μεσσηνίας.

Κοντά στη στροφή «Πεπέ», όταν ο οδηγός του προπορευόμενου αγροτικού αυτοκινήτου είδε ένα μαύρο Ι.Χ. μάρκας Citroen να εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα και να έρχεται κατά πάνω του, ελίχθηκε δεξιά καταφέρνοντας να αποφύγει τη σύγκρουση.


Το Citroen συνέχισε την «τρελή» του πορεία και συγκρούστηκε με ιδιαίτερη σφοδρότητα με το γκρι ΤΟΥΟΤΑ, εμβολίζοντας τη θέση του οδηγού, στην οποία βρισκόταν ο 34χρονος Βαλάντης Καραχάλιος.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν η ανατροπή του γκρίζου οχήματος και η εκτίναξή του εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 34χρονου Βαλάντη και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του Κωνσταντίνας και του 10χρονου γιου τους, Κωνσταντίνου, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ο 14χρονος γιος τους.

Η ανεξέλεγκτη πορεία του μαύρου Citroen τερματίστηκε με την πλαγιομετωπική σύγκρουσή του με το αυτοκίνητο τύπου «κλούβας» που ακολουθούσε.

Από τις διαδοχικές συγκρούσεις τραυματίστηκαν επίσης ο 29χρονος οδηγός του Citroen και η 22χρονη συνεπιβάτιδά του.

Τα πληρώματα των τριών ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες, οι οποίοι κείτονταν στο οδόστρωμα αιμόφυρτοι.

Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου οι τέσσερις τραυματίες, εκτός της 21χρονης, η οποία μεταφέρθηκε στο Γ.Ν.-Κ.Υ. Κρεστένων. Λίγο αργότερα, τα δύο ανήλικα αγόρια διακομίσθηκαν στο Καραμανδάνειο.

Ανδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων ανέλαβαν το μακάβριο έργο του απεγκλωβισμού του άτυχου 34χρονου, το οποίο σκέπασαν με κουβέρτα, ενώ στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή η Τροχαία Πύργου, με επικεφαλής τον διοικητή Γιώργο Κωστόπουλο, που επιλήφθηκε του συμβάντος, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων.

Παρών ήταν και ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, Νίκος Νικολακόπουλος.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

http://www.patrisnews.com

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *