O ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΞΙΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ…!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή


Στην «τεχνικά» δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα μας, και που στην ουσία ο μοναδικός στόχος της ολιγαρχίας είναι να υποθηκευτεί ο πλούτος της και να αξιοποιηθεί με το χαμηλότερο δυνατό εργασιακό κόστος, έπρεπε να βρεθεί ένας «ηγέτης» που θα καθάριζε την δουλειά μια για πάντα χωρίς βέβαια να αποκλείεται να είναι και «αναλώσιμος»…
Ένας τέτοιος ηγέτης, αφού είχε υποστεί την δοκιμασία του 1993 με το «τεχνικό» ρίξιμο της τότε κυβέρνησης του ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Επειδή θα ήταν αδύνατο να τα κάνει όλα μόνος του άνοιξαν το δρόμο ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ παραδίδοντας του μια «κακιά» ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που έπρεπε να την συμμαζέψει, και ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ανοίγοντας του το δρόμο στην Ευρώπη και στο ΔΝΤ αφήνωντας και έναν “ικανότατο διάδοχο” για την διάλυση του ΠΑΣΟΚ, τον ΒΑΓΓΕΛΗ, άρα αφήσε των ΑΝΤΩΝΗ χωρίς αντίπαλο..!!

Θα μπορούσε βέβαια να παίξει αυτόν τον ρόλο και η οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ με την ΝΤΟΡΑ αλλά το ολιγαρχικό σύστημα προνοεί πάντα και όχι μόνο κρατάει , αλλά ετοιμάζει και εφεδρείες για τα δύσκολα….οπως ο ΚΟΥΛΗΣ…!!!

Επομένως ο ΑΝΤΩΝΗΣ έπρεπε να προχωρήσει στο πρόγραμμα αμίλητος και αδιάλλακτος χωρίς καμία παρέκκλιση.

Σήμερα παρατηρούμε τους αυριανούς σωτήρες, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΝΤΟΡΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, κλπ να έχουν βγει από το κάδρο και να παρακολουθούν άγρυπνοι το έργο του ΑΝΤΩΝΗ χωρίς να ακούγετε το παραμικρό στο αν συμφωνούν με όσα γίνονται η διαφωνούν σε κάτι και σε τι.

Το άσχημο είναι ότι ο «υπερήφανος» Ελληνικός λαός θα ξαναβγεί στους δρόμους και θα τους καταχειροκροτεί όταν θα τους υποδέχεται σαν σωτήρες.

Σήμερα όμως που η Ελληνική ολιγαρχία τα έχει βρει δύσκολα με την Ευρωπαϊκή διατραπεζική ελίτ , έχοντας να επιτελέσει ποιο σοβαρό έργο πιέζει ακόμα τον Ελληνικό λαό για να μπορέσει να σταθεί σε φερεγγυότητα στην Ευρώπη η οποία καλείτε «να πληρώσει» τις ατασθαλίες τους.

Η Ελληνική ολιγαρχία για να μπορέσει να φανεί αξιόπιστη στις υποχρεώσεις τις, δίνει τα πάντα αφού φυσικά τα εισπράττει από τον Ελληνικό λαό.

Και σαν να μην φτάνει ότι έκλεψαν τα ταμιακά αποθεματικά από τα ασφαλιστικά ταμεία, και σε καθημερινή βάση κλέβουν περίπου 100.000.000 ευρώ μέσα από φόρους για να τους αποδώσουν στους Ευρωπαίους ώστε να φανούν αξιόπιστοι στην εξόφληση στα Ελληνικά ομόλογα που λήγουν κάθε τόσο και τα αποπληρώνουν στο έπακρον, ξεπουλούν και την περιουσία στον εαυτόν τους για ψίχουλα, όπως την ΑΓΡΟΤΙΚΗ για 95.000.000 ευρώ αντί 3 δις, κλπ, σήμερα ο λαλίστατος εκβιαστής πρωθυπουργός μας , αφού στην ουσία έθεσε την ΕΡΤ υπό εκκαθάριση, θα την ανοίξει ..ακούστε το είπε και δημόσια, περά για πέρα ειλικρινής O ΑΝΤΩΝΗΣ, υπό την εποπτεία ( σύμβουλο) του BBC., δηλαδή της Ευρωπαϊκής ελίτ.

Εδώ να καταθέσω και μία προσωπική μου εμπειρία, όταν εργαζόμουν στην κατασκευή του μεγαλύτερου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ, μας είχαν φορτώσει και σαν σύμβουλο μία μεγάλη ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , που μας είχε γίνει τόσο απαραίτητη ώστε στις δύσκολες ώρες του έργου την στέλναμε να μας μαζεύει σύκα από τις συκιές, και επιτελούσε άψογα τον ρόλο της μαριονέτας συμβούλου…. αλλά πρωταγωνιστή στις εισπράξεις!!!

Έλληνες,
Πάρτε το χαμπάρι… η ολιγαρχία δεν πολεμάτε από τους καναπέδες…. φωτιά και μαχαίρι έλεγε ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ συνοδεύοντας την φράση με «γαμοσταυρίδια»…
Σταματήστε μια μέρα να αγοράζετε τσιγάρα,
την άλλη μην αγοράζετε εφημερίδα,
την άλλη μην πάτε καθόλου στο σούπερ μάρκετ,
την άλλη πηγαίνετε στο τοπικό μπακάλικο,
την άλλη μην πάτε καφετέρια,
Αρχίστε να φτιάχνεται φαγητά στο σπίτι και να παίρνεται και στην δουλειά,

Κάντε κάτι πλέον δεν υπάρχει επιστροφή…. η ολιγαρχία είναι ποιο συσπειρωμένη και ποιο δυνατή από ποτέ..!!!

http://thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *