SIEMENS ΕΝΑΝΤΙΟΝ GAZPROM ΣΕ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΓΗΠΕΔΟ…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
Κατάπληκτοι μείναμε χθες ακούγοντας την κ. ΜΕΡΚΕΛ να δηλώνει εμμέσως ότι στην
Κύπρο οργιάζει το μαύρο χρήμα και στην ουσία έπρεπε να μπει μια τάξη.

Από την αλλη σαν κεραυνός έπεσε η απάντηση του ΠΟΥΤΙΝ στον ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ που τον εγκαλεί να βάλλει την Γερμανική σημαία στο προεδρείο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ας δούμε όμως το πραγματικό παιγνίδι που παίζεται από όλα τα οικονομικά συμφέροντα στο γήπεδο της Κύπρου και στην ουσία στην πλάτη του Κυπριακού λαού.

Από την μία οι Έλληνες Ελλαδικοί και Ελληνοκύπριοι πολιτικοί που κυβερνούν σήμερα τις δύο χώρες γνώριζαν τα πάντα και στην ουσία έχουν ευθυγραμμιστεί με την πολιτική της Γερμανικής οικονομικής υποταγής επειδή είναι όμηροι κάποιον λιστών της ΛΑΓΚΑΡΝΤ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ κλπ.

Από την άλλη οι Έλληνες επιχειρηματίες κυρίως οι τραπεζίτες οι οποίοι σίγουρα γνώριζαν τις αποφάσεις οποιουδήποτε κυβερνητικού σχήματος και από φήμες έχουν προβλέψει με κάποιον τρόπο να διασφαλίσουν τα χρήματα τους.

Με έντονη την επενδυτική στα οικονομικά και στους υδρογονάνθρακες στην Κύπρο, οι Ρώσοι έχουν «εισβάλει» στο νησί και προσδοκούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του.

Έρχονται όμως οι «ενάρετοι» Γερμανοί αξιοποιώντας αυτό για το οποίο κατηγορούν τους Κυπρίους, ότι δηλαδή κυκλοφορούν μαύρο χρήμα, εκμεταλευόμενοι της «υπηρεσίες» της SIEMENS στην Ελλάδα, προφανώς και στην Κύπρο, εκβιάζουν τους πολιτικούς για να πετύχουν τον στόχο τους.

Στην ουσία η μάχη είναι μεταξύ SIEMENS και GAZPROM, δηλαδή ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ και ΡΩΣΙΑΣ, με την Γερμανία να εκμεταλλεύεται την Ευρωζώνη επιβάλλοντας την πολιτική στην Κύπρο, και την Ρωσία να μάχεται για να διατηρήσει κάποια κεκτημένα στην Κύπρο.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι σε μια χώρα οι οικονομίες που διαμορφώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών είναι τρεις:
Η “νόμιμη κρατική οικονομία” με την οποία ο λαός εξασφαλίζει τα όρια διαβίωσης και καθορίζεται από τους φόρους των πολιτών και μόνο.
Η “θρησκευτική οικονομία” που καθορίζει την κοινωνική παρέμβαση της εκκλησίας στους πολίτες και την εξάπλωση της θρησκείας στο παγκόσμιο στερέωμα.
Και τέλος η “κρατική παραοικονομία” η οποία καθορίζει την ποιότητα ζωής του λαού μιας χώρας και αυτή είναι που διαπραγματεύονται σήμερα στην Κύπρο και θέλουν οι Γερμανοί να κυριαρχήσουν.

Με τον όρο “κρατική παραοικονομία” εννοούμε την πολιτική μιάς ελεύθερης κυβέρνησης μιας χώρας η οποία επιτρέπει με πολύ χαμηλή φορολογία μια δραστηριότητα μιας πολυεθνικής, ας πούμε μεταφορικής πετρελαίου, με την χρήση ανεφοδιασμού αξιοποιώντας τα λιμάνια, οπότε τα έσοδα στο κράτος είναι πολύ μεγάλα και είναι αυτά που καλύπτουν τις μαύρες τρύπες των προϋπολογισμών, απαλλάσσοντας τον λαό από πολλούς φόρους.

Ειδικά η Κύπρος αυτή την εποχή έχει τρία παγκόσμια μοναδικά χαρακτηριστικά όπως:
Γεωπολιτική θέση.
Υδρογονάνθρακες.
Μέλλος της Ευρωζώνης.
Αυτά είναι για τα οποία από την μία οι «ενάρετοι» Γερμανοί κόπτονται και θέλουν να τα δεσμεύσουν και από την άλλη οι Ρώσοι αγωνίζονται. για να παίξουν τον ρόλο τους.

Σημασία πάντως έχει ότι οι Ελληνοκύπριοι πολιτικοί μαζί με τους Ελληνοέλληνες έχουν ταυτιστεί με τα Γερμανικά συμφέροντα και βλέπουμε τα αποτελέσματα, και για ένα να είμαστε βέβαιοι, ότι ο Γερμανοί δεν θα παραιτηθούν εύκολα…!!!

Ετοιμαστείτε…έρχονται δύσκολα.. !!!!
http://thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *