Σιγουρέψου πως δεν έχεις ιούς στα αρχεία σου – Virusscan.jotti.org

Κάποια στιγμή όλοι μας χρειάστηκε να σκανάρουμε κάποιο αρχείο μας με το φόβο πως μπορεί να περιέχει κάποιον ιο. Για εκείνες τις στιγμές το virusscan είναι ιδανική online δωρεάν εφαρμογή.

Με το virusscan μπορείτε να …
ελέγξετε αν ένα αρχείο σας περιέχει κάποιον ιο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε αρχεία έως 25MB και τα ελέγχει με περισσότερα από δέκα διαφορετικά anti virus software.

Ίσως τώρα να μη σας φαίνεται απαραίτητο να επισκεφθείτε το virusscan αλλά αποθηκεύστε κάπου τη διεύθυνσή του γιατί είναι βέβαιο πως θα το χρειαστείτε

Πολύ συχνά θα δείτε ότι επισκεπτόμενοι μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο είναι πιθανό κάποιο αρχείο από αυτήν να προσπαθήσει να κατέβει – εισβάλλει στο pc σας. Δεν είναι απαραιτήτως κάποια σκόπιμη κακόβουλη ενέργεια του ιδιοκτήτη της.

 Απλά μπορεί η εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων να παραμέλησε κάποιους βασικούς κανόνες ασφάλειας παρέχοντας το δικαίωμα σε κάποιον τρίτο να εμφυτεύσει το κακόβουλο πρόγραμμα του. Ειδικά οι κατασκευαστές e-shop τα οποία μπορεί να παρέχουν ψηφιακά αρχεία (mp3 ,κ.α) πρέπει να τηρούν όλες τις με την ασφάλεια σχετικές προφυλάξεις.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *