Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΘΡYΜMΑΤΙΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Κρύσταλ Μπολ του MSNBC προωθεί την ομοφυλοφιλία χρησιμοποιώντας ανενδοίαστα ένα παιδί.
Για όσους δεν έχουν παρατηρήσει έως τώρα, το MSNBC έχει μεταμορφωθεί σταδιακά στο
προσωπικό πολιτικό κανάλι του Ομπάμα. Οι πιο διαιρετικοί, έμπειροι και ειδικά εκπαιδευμένοι οικοδεσπότες, χρησιμοποιούνται για να ‘περάσουν’ με το ζόρι τα παρακάτω θέματα στους Αμερικανούς: Γάμος Ομοφυλοφίλων, Άμβλωση, Έλεγχος Όπλων, Υπερθέρμανση του Πλανήτη και Σοσιαλιστικά Δικαιώματα.
Οι μέθοδοί τους είναι ακόμα πιο ακραίες από τις προηγούμενες διαβόητες προβολές της νεοσυντηρητικής ατζέντας του FOX NEWS. Το MSNBC αναμένεται να σπρώξει ανοιχτά πλέον και βίαια στο μυαλό του κοινού, μια σκληρή πολιτικοποιημένη ατζέντα.
Μέσα σε όλα αυτά, η προώθηση της πολιτικής ανάδειξης του ζητήματος του γάμου των ομοφυλοφίλων έχει αντικαταστήσει την άμβλωση ως το υπέρτατο αμερικανικό ζήτημα διχασμού το οποίο χρησιμοποιείται από το Λευκό Οίκο για να διαιρέσει περαιτέρω τους Αμερικανούς ανάμεσα στους “φιλελεύθερους” και στους “συντηρητικούς”. Όποια και αν είναι η στάση σας στο θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων, ελπίζουμε ότι μπορείτε να αναγνωρίσετε τι είναι πραγματικά λάθος με τις σκοτεινές μεθόδους του MSNBC που χρησιμοποιούνται στο παρακάτω βίντεο. Πολλοί θα το βρείτε αηδιαστικό και αποκρουστικό, αλλά όλοι θα πρέπει να συμφωνήσουμε ότι τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για να μεταφέρουν την πολιτική ατζέντα ενός ενήλικα.

Παρ ‘όλα αυτά, το MSNBC πιστεύει ότι επί του παρόντος αυτό είναι το πιο φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες, και έχει αναθέσει σε μια από τις ηθοποιούς/εκπροσώπους του, η οποία παρουσιάζεται δήθεν ως “Ειδικός στη Δημοκρατία” με το όνομα “Krystal Ball” – Κρυστάλλινη Σφαίρα – (δυστυχώς αυτό δεν είναι το καλλιτεχνικό της) να τα δώσει όλα, εκθέτοντας τη ίδια της την κόρη σε μια εκπομπή με την ηλίθια ονομασία “Political Playground” (Πολιτική Παιδική Χαρά).
Σε μια αηδιαστικά πιεστική άσκηση, οδηγεί την κόρη της μέσα από έναν παράξενο φιλελεύθερο λαβύρινθο ρωτώντας την, “ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ;” “ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ;” H ηθοποιός που έγινε ξαφνικά δημοσιογράφος, συνεχίζει εξηγώντας πόσο “περίεργο” είναι που οι άλλες Πολιτείες δεν επιτρέπουν τον γάμο μεταξύ ομοφυλοφίλων και συνοψίζει λέγοντας στην κόρη της, “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;”
Το παιδί απαντά ότι “ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ”, και αναρωτιόμαστε γιατί ένα κορίτσι τεσσάρων ετών θα πρέπει να προβληματίζεται για αυτήν την τελευταία ασχολία των ενηλίκων που αφορά τη νομοθεσία για τα δύο φύλα; Παρακολουθήστε το βίντεο …

Πραγματικά ξεπερνάει κάθε φαντασία αλλά αυτό το απόσπασμα θα σας δείξει μέχρι που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν και πόσο επικίνδυνη είναι η νέα ομάδα του MSNBC, οι “φορείς της αλλαγής” του Λευκού Οίκου.

http://averoph.wordpress.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *