ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ; ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Έχοντες σαν παράδειγμα την Κυβέρνηση, η οποία με ανυπόστατες κατηγορίες οδήγησε σιδηροδέσμιους στην ΓΑΔΑ τον Αρχηγό και τους βουλευτές πολιτικού κόμματος, το οποίον έχει εισέλθει με την λαϊκή ψήφο και εντολή στη Βουλή…

πολλοί οι οποίοι για προσωπικούς λόγους θέλουν να εκδικηθούν συμπολίτες τους, τους καταγγέλουν ως οπαδούς της Χρυσής Αυγής και ως διατηρούντες γιαφκα οπλισμού στο σπίτι τους.

Χαρακτηριστικόν παράδειγμα η καταγγελία κάποιου ονόματι Ι. Κ. κατοίκου Μεταμορφώσεως Αττικής, ο οποίος θέλοντας να εκδικηθεί την γυναίκα με την οποία διατηρούσε δεσμό και η οποία του ζήτησε να διακόψουν, κατήγγειλε αυτή, την κόρη της και άλλα τέσσερα άτομα, ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και ότι στο σπίτι στο οποίο κατοικούν διατηρούν παράνομο οπλισμό.

Η ΓΑΔΑ, στην οποία έγινε η καταγγελία, του ζήτησε να καταθέσει ενόρκως τα καταγγελόμενα, πράγμα το οποίο έκανε ο καταγγέλλων και εν συνεχεία με την παρουσία εισαγγελέως διενήργησε έρευνα στην οικία στην οποίαν διέμεναν τα εν λόγω άτομα. Το πόρισμα της έρευνας συνοψίσθηκε σε τρεις γραμμές: “Από την έρευνα δεν προέκυψε κάτι αξιόποινο ή αποδεικτικό της σχέσης των ανωτέρω κατηγορουμένων με το κόμμα “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”.

Αν αυτό δεν είναι παράνομη, παράλογη, πολιτική δίωξη και κυνήγι μαγισσών, τότε τι είναι;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *