Νέα αναβολή για τον παιδίατρο που ζήτησε φακελάκι

Διάβαζα προχθές για έναν παιδίατρο του ΙΚΑ, που συνελήφθη με φακελάκι κατόπιν καταγγελίας 37χρονου πατέρα δύο παιδιών. Και είπα “μπράβο” για τον πατέρα και ομολογώ ότι το καταχάρηκα που ένα λαμόγιο επιτέλους θα δικαστεί, ώστε να λάμψει μια απειροελάχιστη αχτίδα δικαιοσύνης σε αυτόν το…
μολυσμένο τόπο.

Κρίμα και για τους συναδέλφους του που τον καλύπτουν και του δίνουν χαρτιά ότι έχει πρόβλημα…

Και τρίτη αναβολή πήρε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 58χρονος γιατρός του ΙΚΑ Τούμπας, ο οποίος κατηγορείται ότι πήρε «φακελάκι» από 37χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού και να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις 19 Οκτωβρίου 2011, καθώς, σύμφωνα με πιστοποιητικό του συνηγόρου του, ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα υγείας (τα ίδια έλεγε και ο Μάκης ο Αγαπούλας).

Ο παιδίατρος, που κατηγορείται για παθητική δωροδοκία, συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Να μην ξεχαστεί το θέμα. Να μην ξεχαστούμε κι εμείς, στον ηλίθιο ωχαδερφισμό μας και στο “δε βαριέσαι”! Σου ζήτησε φακελάκι; Κατάγγειλέ τον! Να μη γίνουμε συνένοχοι στις γιατρο-αλητείες, στις λαμογιές εκείνων που θα έπρεπε να σκύβουν επάνω από τον συνάνθρωπο με διάθεση αυτοπροσφοράς και αντ’ αυτού ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ασθενείς, μικρούς και μεγάλους, για να φουσκώσουν κι άλλο την τσεπάρα τους.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ –
ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΣΤΥΓΝΑ ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΟΧΗΣ

210 8779700
τηλέφωνο καταγγελιών για
γιατρούς-αποβράσματα
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *