Τελευταία Νέα

Πλάκα στην Κωνσταντοπούλου κάνουν Άδωνις-Μουρούτης

Επίδομα ανήλικων τέκνων έπαιρνε μέχρι και πέρυσι για τις δυο ενήλικες πλέον κόρες της η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Πρόκειται για την…
Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου, πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου, η οποία μάλιστα σήμερα κατέχει τη θέση της προέδρου της εθνικού ραδιοτηλεοπτικού συμβούλιου.
Με έγγραφο που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα RealNews η προϊσταμένη της πρώτης διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μέσων Ενημέρωσης, η κυρία Αλεξίου ελάμβανε το επίδομα παρανόμως, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

που σήμερα είναι 38 ετών και την Βασιλική Ιωάννα που είναι 31 ετών.
Στο επίμαχο έγγραφο με ημερομηνία 20-11-2013, με το οποίο διακόπτεται η παροχή των δυο επιδομάτων αφού ακόμα και τότε δεν προσήλθε η ίδια να πράξει τα νόμιμα, η προϊσταμένη του ταμείου διακόπτει αναδρομικά τη χρίση των επιδομάτων.
Αυτό σημαίνει ότι θα κληθεί η κ. Αλεξίου να επιστρέψει τα παράνομα χρήματα που έλαβε επί 18 περίπου χρόνια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, πτυχιούχος της νομικής και μέλος της ΕΣΗΕΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη σπουδή και σχολαστικότητα στην διεκδίκηση οικογενειακών επιδομάτων με την κ. Αλεξίου να «κυνηγά» κάθε σχετική παροχή. Παρά ωστόσο τις σχετικές κυβερνητικές ανακοινώσεις για την πάταξη τέτοιων φαινομένων, ποτέ δεν δήλωσε την παράνομη πράξη της.
Φυσικά, τα ουκ γαλάζια στελέχη που περιμένουν στην γωνία την βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχασαν την ευκαιρία και απασφάλισασν στα social media. “Η εκλογή της κας Κωνσταντοπουλου στην Βουλή ειναι άκυρη. Δικαίωμα στο “εκλέγεσθαι” δεν εχουν ακόμα οι ανήλικοι”, σημειώνει ο Γιώργος Μουρούτης. Για όσους δεν θυμούνται, ο διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου,έκανε πλάκα με τις αναφορές της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο θέμα της “εγκυρότητας” της εκλογής των πρώην βουλευτών της ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη, με τη ΝΔ μετά την επανένταξή τους στο γαλάζιο στρατόπεδο. “Κάποιος να ρωτήσει την κα Κωνσταντοπουλου να μας πει για το πώς χρεοκόπησε η χώρα… Κάτι θα γνωρίζει.”, γράφει σε άλλη ανάρτησή του.
Από την πλευρά του, ο Άδωνις Γεωργιάδης που έχει έλθει επανειλημμένως σε αντιπαράθεση με την κα. Κωνσταντοπούλου, επισημαίνει στο twitter: “Η μητέρα της “εθνικού εισαγγελέως μας” Ζωή Κωνσταντοπούλου εισέπραττε παρανόμως επί 18 έτη επιδόματα ανηλίκων τέκνων… καταραμένη μέρκελ”.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *