Οργή και καταδίκη για τα σχολεία μίσους της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή απαντά ότι όλα αυτά που κάνει δεν είναι τίποτε άλλο από ένα απλό μάθημα μυθολογίας.
Την έντονη αντιδραση των κομμάτων προκάλεσε το γεγονός ότι η Χρυση Αυγή κάνει κατληχηση στα γραφεία του κόμματος από την ηλικία των 6 ετών!

“Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία,…
όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση.
Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας”, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ανατριχίλα προκαλεί» σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ «η φωτογραφία που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα», όπως και αυτές που υπάρχουν στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής με 6χρονα και 7χρονα παιδάκια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Διάπλαση των Παίδων”». Για πολλοστή φορά, προστίθεται στην ανακοίνωση, «οι νοσταλγοί του Χίτλερ δείχνουν το πραγματικό πρόσωπό τους, ακολουθώντας πρακτικές και λογικές χουντικών καθεστώτων».

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ «Οι σχολές του μίσους, της βίας και της προώθησης των ναζιστικών αντιλήψεων δεν μπορεί να γίνουν αποδεκτές από το δημοκρατικό κόσμο και την ευνομούμενη Πολιτεία. Είναι ευθύνη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας να υψώσουν ένα τοίχος απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τις παραφυάδες της».

Τι απαντά η Χρυσή Αυγή

Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει προπαγάνδα σε ανήλικα παιδιά, αυτό τον ρόλο τον έχει αναλάβει επισήμως το κράτος, που διενεργεί προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής στα σχολεία. Οι “επίμαχες φωτογραφίες” αφορούν ένα μάθημα αρχαίας ελληνικής μυθολογίας σε μικρούς φίλους του Κινήματός μας. Πολύ σύντομα ξεκινούν και μαθήματα Ιστορίας στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής με ελεύθερη προσέλευση για όλους τους Έλληνες. Θα καλύψουμε έτσι ένα μεγάλο κενό, καθώς το κράτος της Ρεπούση μόνο Ελληνική Ιστορία δε μαθαίνει στα παιδιά μας.

Πηγή: newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *