Έρχεται νέο κόμμα από την κοινωνία που θα σαρώσει

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του www.news4all.gr, ετοιμάζεται δυναμική σαρωτική κίνηση πολιτών που…

βρίσκονται στη μικρομεσαία τάξη, έξω από κόμματα και τους ψευτοιδεολογικούς χώρους όπως αναφέρουν και που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της σημερινής οικονομίας.

Η κίνηση αναμένεται να είναι εξόχως ανατρεπτική καθώς με έξυπνα μηνύματα θα αγγίξουν και θα απαντήσουν στο τεράστιο πρόβλημα της σημερινής κοινωνίας που είναι η “Ελληνική” ανεργία αλλά και η ποινικοποίηση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που αφαιρούν την παραγωγική δύναμη από τον Έλληνα νοικοκύρη και στρώνουν το χαλί στους πολυεθνικούς κολοσσούς.

Στελέχη αυτής της κίνησης, υποστηρίζουν πως ήδη προσελκύουν και εκφράζουν μεγάλες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες που σήμερα κυριολεκτικά καταστρέφονται από την φορομπηχτική και ισοπεδωτική πολιτική. 


Πρώτος Πολιτικός αλλά και Κοινωνικός τους στόχος είναι να σταματήσουν ταλουκέτα στις επιχειρήσεις λόγω των αβάσταχτων φόρων και εισφορών που προκαλούν μόνο δυστυχία, ανεργία και απώλεια εσόδων για το κράτος και άρα περαιτέρω λιτότητα και ύφεση. Θεωρούν πως η πίεση στην κυβέρνηση και Τρόικα θα είναι τόσο μεγάλη που ουσιαστικά θα σημάνει και την αρχή πραγματικών διαπραγματεύσεων για το πώς θα ανασάνει άμεσα η κοινωνία και πως θα σταματήσει η εθνική κατακρήμνιση.

Είναι προφανές πως μία τέτοια δράση που όμοιά της δεν έχει ξαναγνωρίσει η χώρα, θα αγκαλιάσει πολιτικά και όλους εκείνους που σήμερα καταγράφονται ως αναποφάσιστοι ή αμέτοχοι και δεν εκφράζονται από τους υφιστάμενους πολιτικούς φορείς, που είτε αναπαράγουν ακρότητες, είτε αναμασούν το γνωστό φθαρμένο πολιτικό προσωπικό με τα γνωστά κομματικά συμφέροντα.

Η ανακοίνωση της πρώτης επικοινωνιακής αλλά και λειτουργικής δράσης θα γίνει εντός των επομένων ημερών μέσω του διαδικτύου.

Γράφει ο Τάκης Αναστασάκης

news4all.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *