ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ “ΠΝΕΥΜΑΤΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ Boeing 777 …!!!

Ενώ  εδώ και μια εβδομάδα κανείς δεν μπορεί να δώσει πληροφορίες για την «περίεργη εξαφάνιση » του αεροσκάφους των Μαλαισιακών Αερογραμμών…

 o thoureios επικοινώνησε με πολύ γνωστό Ελληνα Δημοσιογράφο, και αφού τον παρακαλέσαμε,  μας έδωσε  την διεύθυνση των «ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ» για να τα ρωτήσουμε για την τύχη του  Boeing 777.

 Μετά από μεγάλη  πορεία μερικών ημερών και νυχτών, φτάσαμε στην κορυφή του ψηλότερου βουνού του κόσμου και ενώ αρχίσαμε να καλούμε τα « Πνεύματα», μετά από πολύωρη παράκληση εμφανίστηκαν.

Εμφανίστηκαν δύο πνεύματα, ένα με κόκκινο πρόσωπο και ένα με λευκό και μαύρο πρόσωπο.

Το Μαυροκοκκινοπρόσωπο πνεύμα κατηγορούσε το Λευκοπρόσωπο ότι προσπαθεί να μπλοκάρει τις δορυφορικές επικοινωνίες για δικούς του σκοπούς και έδειχνε  προς βορά .

Το Λευκοπρόσωπο μας κοίταζε με γατήσιο βλέμμα και μας παρέτρεπε να κοιτάξουμε προς την Δύση  λέγοντας ότι τα Μαυροκοκκινοπρόσωπο πνεύμα την έχει κάνει μπάχαλο.

Και μας έθεσε ένα πολύ απλό ερώτημα:

Σε ποιο χώρο κινούταν τοBoeing 777  για το οποίο γίνεται ο λόγος;

Πραγματικά ρίχνοντας μια ματιά  προς  τα δυτικά , είδαμε πράγματι ένα αλαλούμ και μια επερχόμενη  καταιγίδα…!!!

Ζητήσαμε τότε να μας πουν για την τύχη του Boeing 777των Μαλαισιακών  Αερογραμμών και  είδαμε το εξής καταπληκτικό.

Αφού κοιτάχτηκαν μεταξύ τους για αρκετή ώρα  με βλέμμα πρωτοφανούς διαπεραστικού μίσους,  και ενώ στην αρχή «Ο ένας έδειξε τον άλλον», στη συνέχεια ηρέμησαν και κοιτούσαν τον ύψιστο…!!!

thoureios.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *