Άρης: Όχι και στη δεύτερη πρόταση από Βέλεθ

Άρης: Όχι και στη δεύτερη πρόταση από Βέλεθ

Ο Άρης κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Φραν Βέλεθ, αλλά εισέπραξε νέα αρνητική απάντηση από την πλευρά του 28χρονου Καταλανού αμυντικού.

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, από τους πρώτους του μήνες στη τεχνική διεύθυνση αναγκάζεται να κολυμπήσει στα βαθιά.

Το έργο του εξ αντικειμένου είναι δύσκολο, πόσο δε μάλλον για υποθέσεις που δεν χειρίστηκε ο ίδιος και για τις οποίες δεν φέρει ευθύνη. Δεν είναι μόνο το ban μεταγραφών από τη FIFA για χρέη προς πρώην τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας και τον εκπρόσωπο ενός εξ αυτών, αλλά και οι ανοιχτές υποθέσεις συμβολαίων.

Χουλιάν Κουέστα, Φραν Βέλεθ, Μιχάλη Κόρχουτ, Νικολά Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Ντάνιελ Λάρσον και Μπράουν Ιντέγε μπορούν από τώρα να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας του για την επόμενη σεζόν, καθώς τα συμβόλαιά τους εκπνέουν τον Ιούνιο και δεν έχουν επεκταθεί.

Στις 19 Δεκεμβρίου το Sport24.gr σας ενημέρωσε για το "όχι" του Καταλανού κεντρικού αμυντικού στην πρόταση που του κατέθεσαν οι κίτρινοι. Η αλήθεια είναι ότι την περασμένη εβδομάδα ο Άρης κατέθεσε και νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον 28χρονο στόπερ.

Και η δεύτερη πρόταση απορρίφθηκε από τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος θεωρεί ότι απέχει αρκετά από τα όσα συμφώνησαν οι δυο πλευρές στην Αθήνα στα τέλη Νοεμβρίου. Μένει να φανεί εάν θα υπάρχει και τρίτη προσέγγιση και πρόταση από τον Άρη για ένα από τα βασικότερα στελέχη του τις δυο τελευταίες σεζόν.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *