ΑΕΚ: Ολιβέιρα και κοιλιακοί

ΑΕΚ: Ολιβέιρα και κοιλιακοί

Οι φίλοι της ΑΕΚ ονειρεύονται τη στιγμή της συνύπαρξης των Λιβάγια, Αραούχο και Ολιβέιρα. Ωστόσο ο Πορτογάλος επιθετικός πονάει και ρίσκο για τη συμμετοχή του δεν πρόκειται να παρθεί. Η καχυποψία και η επιπρόσθετη ανησυχία.

Ταξιδεύει εδώ και κάμποσες ημέρες η καχυποψία μέσω των Social Media για την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα και αν η συνεχιζόμενη απουσία του από την αγωνιστική δράση, σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν πραγματοποιήθηκε η μεταπήδησή του στην αγγλική Γουλβς. Ωστόσο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Ναι μεν ήθελε να πάει εκεί, δεν παύει ωστόσο να είναι μια ιστορία που έμεινε πίσω, ενώ η ποδοσφαιρική ζωή συνεχίζεται.

Ο Πορτογάλος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς, το οποίο αντιμετωπίζεται με θεραπείες και απαγορεύει το οποιοδήποτε ρίσκο, καθώς πρόκειται για μια ύπουλη περιοχή. Σαν και αυτό δηλαδή, έστω μικρής μορφής που πάρθηκε με την επιμονή του ίδιου του ποδοσφαιριστή να τεθεί στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αισθανόμενος μικρές ενοχλήσεις.

Στην ΑΕΚ προσέχουν για να έχουν. Θυμούνται την περυσινή περιπέτεια του Λούκας Μπογέ, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το χειρουργείο, το οποίο εντέλει απέφυγε με πολύ προσεχτική αντιμετώπιση και πιστή τήρηση του προγράμματος από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Οι θεραπείες δούλεψαν καλά και ο Αργεντινός επέστρεψε δίχως να υποβληθεί σε επέμβαση.

ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, Ο ΟΡΑΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟ 100%

Η «κάψα» του Ολιβέιρα να αγωνιστεί είναι μεγάλη, όπως πολύ υψηλό είναι και το κίνητρό του. Ο ίδιος, σε κάθε ευκαιρία, επισημαίνει ότι ο μεγάλος στόχος του είναι να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος και μαζί μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής Πορτογαλίας, ενόψει του επερχόμενου Euro. Τούτο μπορεί να επιτευχθεί μόνο με έναν τρόπο: το να παίζει στην ΑΕΚ και να το κάνει καλά. Σκοράροντας γκολ και παραμένοντας στο προσκήνιο.

Βιασύνη πάντως με το θέμα του δεν πρόκειται να υπάρξει. Δεδομένα δεν θα πάρει θέση στην αποστολή για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, ενώ θα πρόκειται για σούπερ έκπληξη το να τεθεί στη διάθεση του Καρέρα για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν υπάρχει ένας εφικτός στόχος, αυτός είναι η συμμετοχή του στο μεθεπόμενο ματς πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη, στις 16/2. Κάτι που όμως θα αποφασιστεί μέσα από την ανταπόκρισή του ή όχι στις θεραπείες.

Στην παρούσα φάση, έντονη ανησυχία για ενδεχόμενο επέμβασης δεν υφίσταται, ωστόσο μόνον ο χρόνος θα δείξει αν ο Ολιβέιρα ανταποκρίνεται στο πρόγραμμα που ακολουθεί ώστε ο κίνδυνος να εξαλειφθεί εντελώς. Έως τότε, οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να κάνουν μια σχετική υπομονή περιμένοντας την ταυτόχρονα συνύπαρξη με τους Λιβάγια και Αραούχο.

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *