ΠΑΟΚ: Μπαίνει χειρουργείο ο Κρέσπο και χάνει τη σεζόν

ΠΑΟΚ: Μπαίνει χειρουργείο ο Κρέσπο και χάνει τη σεζόν

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου, το οποίο σημαίνει πως θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το πιθανότερο να μην ξαναπαίξει στη σεζόν.

Δεν είναι θετικά τα νέα όσον αφορά στον τραυματισμό του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός στόπερ εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ' αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν θ' αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα σεζόν και η απουσία του δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα στον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.

Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πηγαίνει στο γιατρό της Μπαρτσελόνα ο Κρέσπο
ΠΑΟΚ: Οι Σέρβοι γράφουν για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *