Όταν η μπάλα έχει το δικό της … «Θεό»

Ο Ίβιτσα Όσιμ το 1993 είχε χαρακτηρίσει την μπάλα «πόρνη» μετά από έναν αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή που είχε κριθεί υπέρ των πρασίνων (2-3) με γκολ του Κώστα Μαυρίδη στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Αν όμως ο Κροάτης τεχνικός είχε δει τη φάση που εκτυλίχθηκε σε αναμέτρηση του Κυπέλλου Ταϊλάνδης, είναι σίγουρο ότι θα είχε χρησιμοποιήσει άλλους πιο «βαρείς» χαρακτηρισμούς.

Αν γνώριζε, δε, ότι η φάση που θα δείτε παρακάτω αφορούσε τη διαδικασία των πέναλτι με τις δύο ομάδες να είναι ισόπαλες 19-19 τότε κανείς δεν ξέρει τι «γαλλικά» θα έπρεπε να είχε εκστομίσει για τη «στρογγυλή» θεά.

Όλα συνέβησαν στον αγώνα της Μπανγκόγκ Σπορτς Κλαμπ κόντρα στην Σάτρι Ανγκθόνγκ. Η αναμέτρηση είχε οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι και το σκορ ήταν στο 19-19.

Τότε ο τερματοφύλακας της Σπορτς Κλαμπ πήγε στην άσπρη βούλα για την επόμενη εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Όσο όμως ο συνάδελφός του πανηγύριζε, η μπάλα από τα φάλτσα κατέληξε στα δίχτυα του.

Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής της Σάτρι Ανγκθόνγκ απέτυχε στην επόμενη εκτέλεση και έτσι η πρόκριση κατέληξε στην Σπορτς Κλαμπ.

https://youtu.be/ZKu8vtBOwqo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *