Χατζηγιοβάνης: “Έχουμε αποδείξει πως είμαστε αντάξια ομάδα”

Χατζηγιοβάνης: "Έχουμε αποδείξει πως είμαστε αντάξια ομάδα"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης υποστήριξε μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ πως ο Παναθηναϊκός είχε πάθος, ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στη νίκη.

Την πίστη στην ομάδα τους εξέφρασαν όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αρχικά ο Χατζηγιοβάνης υποστήριξε πως το τριφύλλι είναι μια αντάξια ομάδα.

Για το παιχνίδι:
«Είχαμε πάθος για τη νίκη και ήμασταν καλύτερη. Σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική. Τους περιμέναμε να μας στηρίξουν. Εννοείται πως βοήθησαν οι μεταγραφές. Η απόδειξη είναι στο γήπεδο. Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνεις και άμυνα και επίθεση. Θέλεις δεν θέλεις».

Aν νιώθει ότι είναι νέος Σαραβάκος, απάντησε λογικά λέγοντας:
«Δεν θέλω να ακούω τέτοια. Θέλω να βοηθάω τον Παναθηναϊκό. Ο κ. Σαραβάκος είναι μοναδικός και τρομερός».

Για το πως θα είχε εξελιχθεί η ιστορία αν είχε φύγει από την ομάδα:
«Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και η ιστορία είναι αυτή. Είμαστε καλά και συνεχίζουμε και για το Κύπελλο και παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός για έναν τίτλο ανέφερε:
«Πιστεύουμε στην ομάδα. Πιστεύουμε πως μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε μία αντάξια ομάδα».

ΔΩΝΗΣ: "ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ"

Επίσης ο Χρήστος Δώνης τόνισε πως δεν θα πρέπει οι πράσινοι να μείνουν στο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ και να λένε μεγάλα λόγια ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για το ματς του Κυπέλλου και το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για τη νίκη στο ντέρμπι:
"Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια μετά από μία τέτοια νίκη. Το θέμα είναι να το χαρούμε. Ακολουθούν δύο σημαντικά ματς για εμάς στο Κύπελλο. Να τελειώσουμε όσο πιο καλά γίνεται την χρονιά και πάμε να το κάνουμε".

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού:
"Αυτό είναι το στιλ που θέλουμε να παίζουμε. Πιο πολύ χάρηκα για τον κόσμο και το ευχαριστηθήκαμε. Ήταν μεγάλες στιγμές σήμερα. Σύμφωνα με την δουλειά που κάνουμε αυτά που βγάζουμε είναι φυσιολογικά και δεδομένα. Όλες οι ομάδες θέλουν χρόνο".

Για την προσπάθεια της ομάδας:
"Θέλω να σταθώ και στα παιδιά που είναι εδώ από πέρυσι. Που είχαν ξεκινήσει με -6 και είχαν πριν από δύο χρόνια τον κ. Ουζουνίδη. Τώρα έχουμε γυρίσει στην κανονικότητα".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ:
"Δεν το βλέπω έτσι. Εγώ το βλέπω ως Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο θα έχουμε διαφορετική προσέγγιση".

Για το τι θέλει να πει στον κόσμο:
"Ευχαριστούμε τον κόσμο για την μεγάλη στήριξη. Να είναι κοντά μας στις νίκες και τις ήττες".

Για το ματς με την ΑΕΚ:
"Δεν θέλω να ασχοληθώ με την ΑΕΚ. Έχουμε ένα δυνατό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ τώρα στο Κύπελλο"
.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: "ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ"

Όσο για τον Κουρμπέλη είπε κατά την αποχώρηση του από το ΟΑΚΑ:

"Πήραμε μια μεγάλη νίκη μπροστά σε πολλούς φίλους μας. Οι νίκες φέρνουν ψυχολογία και έτσι παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνουμε κάτι καλό. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ"

Ενώ από την πλευρά του ο Ματίας Γιόχανσον στάθηκε στο καλό ποδόσφαιρο που παίζουν οι πράσινοι και έκανε τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο.

«Είμαστε σε καλή περίοδο, έχουμε πάρει πολλές νίκες και έχουμε αυτοπεποίθηση. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, ήταν τρομεροί σήμερα είναι ο δωδέκατος παίκτης. Ο κόσμος δεν ήταν δίπλα μας στην αρχή γιατί δεν παίζαμε καλά. Ο κόσμος γύρισε πίσω και βλέπει πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον του και ότι τελειώνει το συμβόλαιό του:
«Δεν το σκέφτομαι αυτό. Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και δίνω τα πάντα για την ομάδα, όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα δω τι θα γίνει».

Για τη συνέχεια:
«Μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα αλλά, από αύριο κοιτάμε το κύπελλο που είναι ο βασικός μας στόχος».

Για τη αναμέτρηση του κυπέλλου την Τετάρτη στην Τούμπα:
«Σίγουρα είναι διαφορετικός αγώνας. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα εκεί, είναι πολύ διαφορετικά από το ΟΑΚΑ, θέλουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και να σφραγίσουμε την πρόκριση στο ΟΑΚΑ».

Για την καλή αμυντική λειτουργία:
«Δεν είναι κάποια προσωπική μου νίκη αλλά όλης της ομάδας, παίξαμε καλή άμυνα και ήμασταν συμπαγής».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *