Ρινάλντι και… τέλος!

1Για την απόκτηση ενός επιθετικού κινείται ο Παναθηναϊκός από τον οποίο προκύπτει πως αυτή θα είναι και η τελευταία του προσθήκη στο υπάρχον ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Αυτό προέκυψε μετά τα χρήματα που έδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ σε ποδοσφαιριστές για να αποχωρήσουν και σε άλλους για διακανονισμούς, ώστε να μην προκύψει πρόβλημα με το Financial Fair Play της UEFA.

Σε πρώτο πλάνο για τους «πράσινους» είναι ο Λαουτάρο Ρινάλντι, ο οποίος προορίζεται για να αποτελέσει μία καλή εναλλακτική λύση πίσω από τον Μπεργκ.

Όπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Αργεντινός φορ παραμένει πρώτος στόχος για το «τριφύλλι» και αυτή τη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει μία σκληρή διαπραγμάτευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα με την Αρχεντίνος Τζούνιορς για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς πρόθεση της διοίκησης του συλλόγου είναι όποιος επιθετικός αποκτηθεί να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ή οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής (για παράδειγμα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *