Στον ανακριτή ξανά ο συνοδηγός του Ρουπακιά (βίντεο)

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης μεταφέρεται για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων ημερών στον ανακριτή ο 32χρονος Γιάννης Καζαντζόγλου, ο άνδρας που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα…

Την παρουσία του στο αυτοκίνητο του 45χρονου χρυσαυγίτη είχαν αποκαλύψει δυο γυναίκες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του φονικού το βράδυ εκείνο.


Απολογείται την Πέμπτη ο Γιώργος Ρουπακιάς

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, επίσης, αποκαλύφθηκε πως ο Ρουπακιάς τον κάλεσε λίγο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εκείνος, όμως, στην βιασύνη του να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο για να μη συλληφθεί, ξέχασε και το κινητό του και την ταυτότητά του!

Στο πλαίσιο των συλλήψεων για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο 32χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα αλλά όταν οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ανακριτές και εισαγγελείς συμφώνησαν να τον αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Χθες, όμως, η 6η ανακρίτρια Πειραιά που χειρίζεται την υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα ζήτησε εκ νέου τη σύλληψή του για συνέργεια σε φόνο.

newsit.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *