Αλλά πλέον κύριοι φορομπήχτες…..

Γράφει ο Ευαγγελιστριώτης

Αντισυνταγματικό από το Δ΄ τμήμα του Αρείου Πάγου, κρίθηκε το πρώτο «χαράτσι» όπως επικράτησε να λέγεται, αυτό που…

επέβαλε, ο τότε υπουργός του ολετήρα της Πατρίδος ΓΑΠ, συνταγματολόγος (!) κ. Βενιζέλος.
Βεβαίως λόγω της σπουδαιότητος του αντικειμένου, το θέμα παραπέμφθηκε, πρός οριστική απόφαση, στην Ολομέλεια του παραπάνω δικαστηρίου.

Η παραπάνω απόφαση είναι ιδιαιτέρως σημαντική, ως ανατρέπουσα την φορομπηχτική πολιτική των ασυλλόγιστων νομοθετούντων, οι οποίοι για να καλύψουν τις τρύπες που οι ίδιοι αφρόνως δημιούργησαν, επέβαλαν αδιακρίτως στους δυστυχείς πολίτες αυτής της χώρας, καταχρηστικώς, αδίκως και εκβιαστικώς, την επιβολή του παραπάνω φόρου, ερχόμενοι ολοκληρωτικώς σε αντίθεση με το Σύνταγμα της…χώρας και την ΕΣΔΑ.

Επί πλέον εκθέτει (το πιο σημαντικό) όλους αυτούς που νομοθετούν παράνομα, βουλευτές, υπουργούς και πρωθυπουργούς.
Είναι όμως εξίσου παρηγορητικό και ελπιδοφόρο ότι, η δικαιοσύνη τον τελευταίο καιρό έχει ανατρέψει σημαντικά νομοθετήματα αυτών που καθημερινώς κουρελιάζουν κυριολεκτικώς το Σύνταγμα του Κράτους.

Βεβαίως οι ίδιοι ολετήρες, έτσι όπως έχουν διαμορφώσει την νομοθετική γενικώς κατάσταση στην Ελλάδα, έχουν πολλά μέσα για να ανατρέψουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά πλέον κύριοι φορομπήχτες…..

Υπάρχουν Δικαστές εν Αθήναις, που θα δικάσουν εσάς που επιβάλλατε με σημαντικές διακρίσεις φτώχια στους πολίτες και επιτρέψατε άλλους να πλουτίσουν παρανόμως . 

otwnagrafwn.blogspot.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *