Τα παράδοξα του Κορανίου;

Με αφορμή κάποιο άρθρο που αναδημοσιεύσατε για το Κοράνι, θα ήθελα να σας στείλω ένα δικό μου άρθρο-απάντηση στα ψέματα που δηλώνει ο πρώην (;) μουσουλμάνος.

Έπεσε στην αντίληψη μου ένα κείμενο (που αναδημοσιεύετε) με τίτλο “Παράδοξα και Παράλογα του Κορανίου” από την ιστοσελίδα Ευγένιος Βούλγαρης. Πρόκειται για άρθρο του περιοδικού Ενοριακή Ευλογία, το οποίο έγραψε κάποιος που υπογράφει ως πρώην μουσουλμάνος (αν θέλουμε το πιστεύουμε) και το παρουσίασε ο ιερέας Μελέτιος Βαδραχάνης…

Δεν γνωρίζω τον ιερέα, όπως επίσης δε γνωρίζω τις προθέσεις του. Όσον αφορά όμως τον δήθεν πρώην μουσουλμάνο, διατείνεται ότι σκοπός του άρθρου αυτού είναι να προστατέψει τις ψυχές των Ορθοδόξων Χριστιανών, τους ναούς και την Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα από τις “αντιχριστιανικές” δυνάμεις του Ισλάμ κ.α. (όπως ισχυρίζεται), αφήνοντας ξεκάθαρα στο τέλος του κειμένου του και πολιτικές προεκτάσεις. 
Λέω “δήθεν πρώην μουσουλμάνο” και το λέω επειδή είναι τέτοια η διαστρεύλωση των Ιερών Κειμένων του Ισλάμ που επιχειρεί ο δήθεν αποστάτης του Ισλάμ, που δεν μπορεί παρά να γράφει τα ψεύδη και τις ασυναρτησίες του επίτηδες.

Η κριτική μου περιλαμβάνει λεπτομερείς απαντήσεις, μέσα πάντα από τις πηγές και τα ιερά κείμενα του Ισλάμ και την αυθεντική τους ερμηνεία και δογματική, προσπαθόντας να αποφύγω τις ερμηνείες των αιρέσεων.

Αν και κάποια από τα γραφόμενα μου είναι κάπως καυστικά, θα ήθελα να ξέρετε ότι δεν έχω σκοπό να σας προσβάλλω.

Το άρθρο μου:
Τα παράδοξα του Κορανίου;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ειρήνη σε σας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *