Αυτή θα είναι η πρώτη φάση των έργων για το Ναό της ΑΕΚ

Τι σημαίνει το «μπαίνουν μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Πλέον… φάγαμε και την ουρά. Μετά τη χθεσινή θετική εξέλιξη και την υπογραφή της υψομετρικής μελέτης, τις επόμενες ημέρες η ΑΕΚ παίρνει την άδεια ανέγερσης του γηπέδου της στα χέρια της και οι μπουλντόζες πιάνουν αμέσως δουλειά.

Τι σημαίνει όμως «οι μπουλντόζες πιάνουν δουλειά» στο οικόπεδο της ΑΕΚ; Σημαίνει ότι θα τεθεί σε εφαρμογή το πρώτο στάδιο του έργου. Τα μηχανήματα θα προχωρήσουν σε έργα εκσκαφής του οικοπέδου και αντιστήριξης. Θυμίζουμε, επίσης, πως ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιά Σοφιάς, Δημήτρης Ανδριόπουλος, σε συνέντευξή του πριν μήνες είχε τονίσει πως «Αν δεν υπάρξουν εκπλήξεις μιλάμε για μια διαδικασία 45-60 ημερών. Αν δεν υπάρξουν νέες προσβολές ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορούμε να το προβλέψουμε τότε τον Ιούνιο θα έχει ξεκινήσει το έργο».

Ευτυχώς δεν υπήρξαν νέες εκπλήξεις και όλα πήγαν καλά, με την υπογραφή της υψομετρικής. Από την έναρξη των εργασιών, όπου η «Δικέφαλος ΑΕ» είναι πανέτοιμη εδώ και καιρό να πιάσει δουλειά, θα χρειαστούν περίπου 18 μήνες για να γίνουν τα εγκαίνια του Ναού. Περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια για την πορεία και στα στάδια των έργων που θα ακολουθηθούν στο οικόπεδο της ΑΕΚ θα ανακοινωθούν επίσημα από την Ένωση, όπως έχουν προαναγγείλει οι άνθρωποί της, όταν εκδοθεί και τυπικά η άδεια.

aek365.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *