Έξι μήνες εκτός ο Παππάς

1Ένα τεράστιο πλήγμα δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ του πρωταθλήματος, καθώς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, μετά τον τραυματισμό του στη Ρόδο, στο ματς με τον Κολοσσό. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο δεξί γόνατο. Αυτό σημαίνει πως θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έξι μήνες.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού ήταν από την αρχή προβληματισμένο με την κατάσταση του Έλληνα παίκτη και περίμεναν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες κινήσεις. Ο Παππάς θα υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να μπει και πάλι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «πράσινων».

Αμέσως μετά την είδηση για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έλληνα παίκτη, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωσε συμπαράστασης για τον παίκτη. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Α.Ο. εύχεται περαστικά στον αθλητή μας Νίκο Παππά. Νίκο είμαστε μαζί σου σε αυτή τη δοκιμασία και σε περιμένουμε πιο δυνατό και πάλι στα γήπεδα».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *