Ήρωας ο Πουλίδο: Απελευθερώθηκε μόνος του!

1Ώρα με την ώρα αυξάνονται οι πληροφορίες για την υπόθεση της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο. Όπως αναφέρουν τα μεξικανικά ΜΜΕ και επιβεβαιώνεται από τις αρχές, ο επιθετικός του Ολυμπιακού ήταν αυτός που ουσιαστικά απελευθερώθηκε μόνος του από τους απαγωγείς! Όσα συνέβησαν μοιάζουν βγαλμένα από ταινία δράσης.

Ο Μεξικανός άσος εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας των δραστών κι όταν βρέθηκε με έναν εξ αυτών, του επιτέθηκε, κατάφερε να τον εξουδετερώσει και του πήρε το όπλο και το κινητό. Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να του αποσπάσει δια της βίας πληροφορίες για το ακριβές μέρος όπου είχε μεταφερθεί από τους απαγωγείς. Ο Πουλίδο έσπασε ένα τζάμι για να διαφύγει (εξ ου και ο τραυματισμός του στο χέρι) και κάλεσε τις αρχές δίνοντάς τους περιγραφή της τοποθεσίας προκειμένου να τον εντοπίσουν. Η αστυνομία είπε στον ποδοσφαιριστή να πυροβολήσει στον αέρα για να βρουν την ακριβή θέση του, αλλά δεν είχε σφαίρες. Έτσι έδωσε την περιγραφή των ρούχων του στις αρχές για να μην τον μπερδέψουν με κάποιον από τους απαγωγείς. Τελικά η αστυνομία κατάφερε να τον απομακρύνει από το χώρο και μετά από την επίσκεψή του σε γιατρό και ψυχολόγο σε τοπικό νοσοκομείο, επέστρεψε σώος και αβλαβής στην οικογένειά του.

Ο Άλαν Πουλίδο μέσα από το Twitter μίλησε για την εμπειρία του κι ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν. «Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές σας. Με βοήθησαν πολύ σε αυτή την τρομερή εμπειρία στη ζωή μου, που δεν θέλω να ζήσει κανένας άλλος άνθρωπος. Είναι ευγνώμων στις αρχές για τη βοήθειά τους και που μου επέτρεψαν να επιστρέψω ασφαλής στην οικογένεια και τους φίλους μου. Ευχαριστώ και το Θεό που ήταν πάντα μαζί μας και μου έδωσε μια νέα ευκαιρία για τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μάρκο Σίλβα έζησε με αγωνία την όλη ιστορία και έσπασε τα τηλέφωνα για να βεβαιωθεί πως ο ποδοσφαιριστής του είναι σώος και αβλαβής.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *