ΑΕΚ: «Η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και δεν προκύπτει καμία δική μας ευθύνη»

Το φύλλο αγώνα της χθεσινής αναμέτρησης στην Τούμπα, αναφέρει ότι η Ένωση μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιης εισόδου του Σαββίδη με ανθρώπους της ασφαλείας του, αναφέροντας ξεκάθαρα την επίθεση του στον πάγκο και στον Βασίλη Δημητριάδη.

Επιπλέον στο φύλλο αγώνα έχουν γραφτεί τα λόγια του Λούμπος Μίχελ προς τον Κομίνη και τη λεκτική επίθεσή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «You are finished today», δηλαδή «τελείωσες σήμερα».

Όπως επισημαίνει η ΑΕΚ, στο φύλλο αγώνα δεν αναφέρεται πουθενά ότι η ΑΕΚ δεν βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και πως δεν υπάρχει καμία ευθύνη στους «κιτρινόμαυρους» για τη μη τέλεση του αγώνα.

Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσσάνδρου φρόντισε να ενημερώσει τον διαιτητή πως: «με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν».

Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Κομίνης αναφέρει όλα όσα του μετέφερε ο Λυσσάνδρου και κλείνει υπογραμμίζοντας: «Κατόπιν όλων των παραπάνω που αναφέρω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, λοιπόν, γίνεται σαφές ότι στο φύλλο αγώνα δεν αναγράφεται σε κανένα σημείο ότι η Ένωση δεν βγήκε στο γήπεδο, και ξεκαθαρίζεται ότι η διακοπή έγινε με υπαιτιότητα του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν καμία απολύτως ευθύνη για όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *