ΑΕΚ μεταγραφικος σχεδιασμος

1Η ΑΕΚ προχωρά με γοργούς ρυθμούς το μεταγραφικό της σχεδιασμό και μετά τη δεδομένη απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, αλλά και την επικείμενη του Κυριάκου Ανδρεόπουλου, πλησιάζει σε μία ακόμη μεταγραφή.

Ο Έρβιν Μούλντερ φαίνεται να είναι κοντά στην «Ένωση». Στον 26χρονο Ολλανδό γκολκίπερ, που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ, έχει ήδη κατατεθεί πρόταση. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει μικρή διαφορά, ωστόσο αυτή μπορεί να γεφυρωθεί, καθώς ο συγκεκριμένος τερματοφύλακας αποτελεί προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους». Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι πιθανό να μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία για να κλείσει τη μεταγραφή, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει ο ίδιος ο γκολκίπερ στην Αθήνα εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή στο πρωτάθλημα της χώρας του λόγω του τελικού Κυπέλλου.

Από εκεί κι έπειτα, η ΑΕΚ βλέπει πολύ «ζεστά» τον Μπόσκο Γιάνκοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός (που παίζει και στα δύο άκρα) μένει ελεύθερος από τη Βερόνα και είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της «Ένωσης», το οποίο αντιμετωπίζει πολύ θετικά, ενώ έχει πάρει και πληροφορίες από τους Έλληνες συμπαίκτες του, Μόρα, Ταχτσίδη και Χριστοδουλόπουλο. Πρόταση δεν του έχει γίνει ακόμη, αφού σε σκέψεις βάζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ότι το τωρινό του κασέ είναι στις 600.000 ευρώ το χρόνο.

Όσο για την επίθεση, ο Ράφικ Τζεμπούρ «παίζει» δυνατά, με τον ίδιο να θέλει σαν τρελός να γυρίσει μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΑΠΟΕΛ. Όμως ανοιχτό παραμένει το θέμα του Ορλάντο Σα, αν και πρόκειται για πολύ πιο ακριβή περίπτωση, καθώς η Λέγκια προβάλλει μεγάλες απαιτήσεις για τον Πορτογάλο φορ.

Μετρημένες αλλαγές

Ο Τραϊανός Δέλλας έδειξε χθες τις σκέψεις του για την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ΑΕΚ τη Δευτέρα κόντρα στην Παναχαϊκή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (19:00). Σε αυτή υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το ματς με τον Ηρακλή, καθώς ο Κολοβέτσιος θα πάρει τη θέση του Λαμπρόπουλου σαν στόπερ, ενώ ο Πεταυράκης ίσως αντικαταστήσει τον Σοϊλέδη σαν αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα, ο Μπαρμπόσα θα έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου αντί του Ζόριτς, ο Αραβίδης θα πάει αριστερά και ο Κρισάντους στην κορυφή της επίθεσης.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *