ΑΕΚ: Πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου Σαμίρ Μεμίσεβιτς

ΑΕΚ: Πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου Σαμίρ Μεμίσεβιτς

Η ΑΕΚ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο διεθνή Βόσνιο της Γκρόνιγκεν, Σαμίρ Μεμίσεβιτς, έχοντας καταθέσει πρόταση στο σύλλογο της Ολλανδίας. (VIDEO)

Η ΑΕΚ έχει βγει στη μεταγραφική αγορά και ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της και ένας εξ αυτών είναι ο 26χρονος διεθνής Σαμίρ Μεμίσεβιτς, ο οποίος παίζει στην Γκρόνιγκεν.

Το συγκεκριμένο ενδιαφέρον το έφερε στη δημοσιότητα η «rtvnoord.nl» με το σχετικό άρθρο να έχει τίτλο: «Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στον 26χρονο αμυντικό Βόσνιο» και στη συνέχεια αναφέρει πως τον θέλει δανεικό μέχρι το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς στη συνέχεια.

Μάλιστα υπάρχουν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της Γκρόνιγκεν, Μαρκ-Γιαν Φλέντερους ο οποίος είπε: «Οι Έλληνες δεν υπέβαλαν επίσημη πρόταση στο σύλλογο, αλλά ο εκπρόσωπος του παίκτη είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει επίσημη προσφορά, δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε τίποτα».

Ο 26χρονος Βόσνιος αμυντικός ο οποίος παίζει στη Γκρόνιγκεν από το 2016 παίζει (τον απέκτησε από την Ράντνικ έναντι 500.000 ευρώ) ως αμυντικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως κόφτης. Τη φετινή σεζόν με το σύλλογο της Ολλανδίας μετράει 13 συμμετοχές και 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σαμίρ, έχει ύψος 1,85, είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1993 και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και ως στόπερ, με την ίδια ευκολία και στις δυο θέσεις.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *