Ανακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον όλων για την επικύρωση της βαθμολογίας

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού εναντίον όλων για την επικύρωση της βαθμολογίας

Επιμένει ο Ολυμπιακός για αντικανονική επικύρωση της βαθμολογίας της Basket League και με ανακοίνωσή του στέλνει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Για "παράβαση των διατάξεων" μιλούν οι Πειραιώτες.

Αποφασισμένοι να τραβήξουν το σκοινί στα άκρα είναι οι παράγοντες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Λίγη ώρα μετά από την αποχώρησή τους από τη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ και αφού προηγουμένως είχαν μιλήσει για "πραξικόπημα", εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνουν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον κάθε αρμόδιου νομικού και φυσικού προσώπου συνέδραμε στην "κατά παράβαση" -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους επικύρωση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Basket League 2018/19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρόλευκων:

"Με τη σημερινή του απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ.Α.Κ.Ε προχώρησε, κατά παράβαση των διατάξεων του αθλητικού Ν. 2725/1999, στην επικύρωση του πίνακα βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος, ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της προσφυγής μας στο Α.Σ.Ε.Α.Δ. Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός αρνείται να νομιμοποιήσει οποιαδήποτε διαδικασία, η οποία καταστρατηγεί την αθλητική νομοθεσία και δηλώνουμε ότι πρόκειται να στραφούμε νομικά εναντίον κάθε αρμοδίου νομικού και φυσικού προσώπου που συνέδραμε στη λήψη της εν λόγω απόφασης".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *