Απογοήτευση και προβληματισμός στον Παναθηναϊκό

1Χωρίς νίκη σε ντέρμπι παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, αφού για μία ακόμη φορά παρουσιάστηκε κατώτερος της περίστασης. Απέναντι σε μια μετριότατη ΑΕΚ, οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να φύγουν νικητές από το ΟΑΚΑ, αλλά λάθη και επιπολαιότητες στέρησαν όχι απλώς το τρίποντο, αλλά έστω και το βαθμό της ισοπαλίας.

Πλέον το «τριφύλλι» απέχει επτά βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ έχοντας ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του και κινδυνεύει να μπει με handicap στα play offs, όπου θα διεκδικήσει τον μίνιμουμ στόχο μιας ήδη-πάντως-αποτυχημένης σεζόν.

Ο Αντρέα Στραματσόνι στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα των παικτών του, τόσο στις δηλώσεις του, όσο και στην κατσάδα του προς την ομάδα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε. Πάντως και στον ίδιο τον Ιταλό προπονητή ασκείται σκληρή κριτική από φιλάθλους και ΜΜΕ για τις επιλογές του: από την διατήρηση του Βλαχοδήμου στο ματς παρότι ήταν σε κακή μέρα (και αποδείχτηκε μοιραίος με το χέρι που «χάρισε» το φάουλ-γκολ του Βάργκας) και την επιμονή του στη χρησιμοποίηση παικτών που δεν προσφέρουν τα προσδοκώμενα (Πράνιτς, Αμπέντ, Εσιέν) μέχρι την έλλειψη αγωνιστικής ταυτότητας και ουσίας στο παιχνίδι.

Ο «Στράμα» εξακολουθεί να στηρίζεται από τον Παναθηναϊκό. Η πρόθεση της διοίκησης από τη στιγμή που τον προσέλαβε ήταν η συνεργασία τους να διαρκέσει ενάμιση χρόνο τουλάχιστον, ωστόσο αν οι «πράσινοι» δεν παρουσιάσουν βελτίωση-μετά και τις εννιά μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο-τότε τα πάντα είναι ανοιχτά. Άλλωστε οι «πράσινοι» έχουν χάσει 16 βαθμούς στα 13 ματς με τον Ιταλό στον πάγκο τους (7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες) στο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίζεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν έγινε ποτέ-ενώ αποκλείστηκαν και στο Κύπελλο.

Για την ώρα, η προσοχή στρέφεται στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο. Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Μέστο και Λαγός, ενώ δεν αναμένεται να επιστρέψουν ακόμη Μπουμάλ και Σάντσεθ.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *