Αποφεύγεται το Grexit – Ξαναρχίζει το κύπελλο

1Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μέλος της επιτροπής εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, με δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης με τον Στάυρο Κοντονή υποστήριξε ότι υπάρχει συμφωνία για να αρχίσει ξανά το κύπελλο, υπό ορισμένες προϋποθέσεις και σε τρία στάδια, κάτι το οποίο σημαίνει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο απομακρύνεται από τον κίνδυνο της τιμωρίας και του διεθνούς αποκλεισμού.” Συμφωνήθηκε η διαδικασία σε τρία στάδια.

Η ΕΠΟ να αποσύρει την προσφυγή στο ΣτΕ και να αιτηθεί την επανέναρξη του κυπέλλου. Δεν έχουμε συμφωνήσει για τον τελικό. Επαναλαμβάνω ότι υπάρχει η δέσμευση να αρχίσει ξανά το Κύπελλο. Θα δούμε πως θα γίνει ο τελικός. Ισως εκτός Αθήνας, ίσως χωρίς κόσμο, ίσως με παιδιά στις εξέδρες.

Mέχρι την Παρασκευή ο κ.Κοντονής αποφασίζει οριστικά την επανέναρξη του Κυπέλλου, αφού μιλήσει με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, η ΕΠΟ θα αποσύρει την προσφυγή στο ΣτΕ, θα αιτηθεί την επανέναρξη του κυπέλλου και εμείς θα συνεργαστούμε με την ΕΠΟ για να εναρμονιστεί το καταστατικό με εκείνο της FIFA”.Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιρτζίκης, τόνισε: “Ας μη βιαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή.

Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή”.

Ρεπορτάζ: Αντώνης Αντωνόπουλος

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *