Ατρόμητος: Παίρνει Ραμπέγιο

Ατρόμητος: Παίρνει Ραμπέγιο

Ο Ατρόμητος ήλθε σε συμφωνία με τον 25χρονο Χιλιανό μεσοεπιθετικό, Μπρίαν Ραμπέγιο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιδάδ ντε Κονσεπσιόν κι έχει περάσει από Σεβίλλη, Ντεπορτίβο και Λεγκανές.

Μπορεί ο Ατρόμητος να έχει πρωτίστως το μυαλό του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Super League 1, αλλά η μεταγραφική ενίσχυση δεν σταματά.

Η ομάδα του Περιστερίου ήλθε σε συμφωνία με τον 25χρονο Χιλιανό μεσοεπιθετικό, Μπρίαν Ραμπέγιο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ουνιβερσιδάδ ντε Κονσεπσιόν κι έχει περάσει από Σεβίλλη, Ντεπορτίβο και Λεγκανές.

Ο Ραμπέγιο γεννήθηκε στη Ρανκάγουα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Κόλο-Κόλο. Το 2012 επένδυσε η Σεβίλλη πάνω του. Οι νερβιονένσες τον απέκτησαν. Αρχικά αγωνίστηκε στη δεύτερη ομάδα, ελάχιστα όμως στην πρώτη.

Παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ντεπορτίβο, Λουκέρνη, Λεγκανές, ενώ το 2015 πήγε στο Μεξικό και τη Σάντος Λαγκούνα. Ακολούθησαν οι ομάδες, Πούμας και Λόμπος, στην ίδια χώρα. Πέρυσι επέστρεψε στην πατρίδα του για την Ουνιβερσιδάδ της Κονσεπσιόν.

Photo credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *