Βόμβες Ολυμπιακού με Γκόμεζ – Χιμένες από ΠΑΟΚ!

1Δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι ετοιμάζει ο Ολυμπιακός με σκοπό να δημιουργήσει και πάλι μια δυνατή ομάδα που θα κυριαρχήσει στην Ελλάδα και θα διακριθεί στην Ευρώπη.

Γι΄ αυτό το λόγο η “ερυθρόλευκη” διοίκηση έχει αρχίσει ήδη να κάνει επαφές με υποψήφιους στόχους από την εγχώρια αγορά, θέλοντας να “χτυπήσει” ό,τι καλύτερο υπάρχει εντός συνόρων, πριν κοιτάξει για παίκτες στο εξωτερικό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους για δύο άσους του ΠΑΟΚ και προσπαθούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο, προκειμένου να τους ντύσουν στα ερυθρόλευκα!

Πρόκειται για τον Ερνάντο Γκόμεζ και τον Χαβιέ Χιμένες, τους δύο κορυφαίους παίκτες του Δικεφάλου που κατέκτησε το νταμπλ! Οι Πειραιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς ΠΑΟΚ για την παραμονή των δύο σούπερ σταρ και αναμένεται να καταθέσουν άμεσα επίσημη πρόταση για την απόκτησή τους!

Τόσο Βενεζουελάνος διαγώνιος, ο οποίος ανακηρύχθηκε και MVP της Α1, όσο και ο Κουβανός ακραίος, είχαν εντυπωσιακή παρουσία τη φετινή σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει βάλει σκοπό να τους “κλέψει” από τον ΠΑΟΚ με απώτερο σκοπό να κατακτήσει και πάλι τα σκήπτρα στην Ελλάδα.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, οι Πειραιώτες λέγεται ότι θέλουν να φέρουν ένα καλό όνομα από την Ιταλία και ήδη άνθρωπος της ομάδας βρίσκεται στη γείτονα χώρα για να προχωρήσει το θέμα.

Πηγη sportdog

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *