Γι’ αυτό επέλεξε Στραματσιόνι

1Ο Αντρέα Στραματσιόνι -βρίσκεται στην Αθήνα- και είναι τελικά ο εκλεκτός του Παναθηναϊκού για τον πάγκο και από σήμερα αναμένεται να αναλάβει την ομάδα. Τι όμως έπαιξε ρόλο και ο Ιταλός νίκησε τον Παούνοβιτς στη μάχη για την τεχνική ηγεσία των πράσινων;

Η εύκολη απάντηση είναι ότι οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού έλαβαν σοβαρά υπόψη τους το γεγονός ότι ο Ιταλός έχει δουλέψει και στο παρελθόν σε ομάδες και έχει την εμπειρία από καθημερινή δουλειά σε έναν σύλλογο. Κάτι που δεν το είχε κάνει ο Σέρβος ο οποίος έχει εργαστεί μόνο στις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του.

Ωστόσο έπαιξε και κάτι άλλο σημαντικό ρόλο στην απόφαση των πράσινων. Οι συζητήσεις που είχε ο Ιταλός με τον Βόκολο. Σε αυτές ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού διαπίστωσε ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος διψάει να δουλέψει στην ομάδα και να προσφέρει σε αυτή. Να καταφέρει να αλλάξει το τριφύλλι και να το επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης, στα υπέρ του μέτρησε ότι δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία να μιλήσει με άλλες ομάδες και επέλεξε να περιμένει την απόφαση του Παναθηναϊκού καθώς του άρεσε αρκετά το πρότζεκτ το οποίο άκουσε και συζήτησε με τον Βόκολο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *