Γουόριορς: Εκτός ο Ντουράντ, αμφίβολος ο Κάζινς για το Game 1 των τελικών

Γουόριορς: Εκτός ο Ντουράντ, αμφίβολος ο Κάζινς για το Game 1 των τελικών

Οι Γουόριορς ενημέρωσαν ότι ο Κέβιν Ντουράντ τέθηκε εκτός για το Game 1 των Τελικών κόντρα στους Ράπτορς, ενώ ο ΝτεΜάρκους Κάζινς χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος.

Μία αναμενόμενη ανακοίνωση και μία έκπληξη περίμενε το ιατρικό ανακοινωθέν των Γουόριορς ενόψει του Game 1 των τελικών του ΝΒΑ κόντρα στους Ράπτορς (31/5, 04:00) σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών Κέβιν Ντουράντ (δεξιά γάμπα) και ΝτεΜάρκους Κάζινς (αριστερό τετρακέφαλο).

Όπως λοιπόν γνωστοποίησαν οι Πρωταθλητές, ο Ντουράντ τέθηκε εκτός για τον εναρκτήριο αγώνα των τελικών, ωστόσο την ίδια στιγμή η συμμετοχή του Κάζινς χαρακτηρίζεται ως αμφίβολη.

Κι αν για την περίπτωση του Ντουράντ δεν υπήρξε κάποια έκπληξη (αφού ήταν γνωστό ότι θα απουσιάσει από το Game 1), η αναβάθμιση του Κάζινς από "εκτός" σε "αμφίβολος" δείχνει να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να επιστρέφει στα παρκέ πριν τον συμπαίκτη του. Το γεγονός βέβαια ότι ο Κάζινς χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί, αλλά παρόλα αυτά είναι ένα θετικό σημάδι για το Γκόλντεν Στέτι, αφού ο All Star σέντερ είναι εκτός δράσης από τις 15 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκε στο Game 2 της σειράς του πρώτου γύρου με τους Κλίπερς.

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *