Δείτε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός – Πώς θα διαμορφωθεί η βαθμολογία αν τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ

Την ώρα που έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, ο προπονητής των Ερυθρολεύκων, Όσκαρ Γκαρθία, δέχτηκε ένα αντικείμενο στο πρόσωπο από χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Δικέφαλος του Βορρά κινδυνεύει με τιμωρία. Σύμφωνα με το άρθρο 15, παρ. 3 ε, εφόσον το παιχνίδι δεν ξεκινήσει, προβλέπεται μέχρι και αφαίρεση τριών βαθμών. Αυτή τη στιγμή ο βαθμολογικός πίνακας έχει ως εξής:

1. ΠΑΟΚ 52

2. ΑΕΚ 50*

3. Ολυμπιακός 43**

4. Ατρόμητος 42

Αν αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον ΠΑΟΚ (όπως είχε συμβεί με τον Παναθηναϊκό όταν είχε τραυματιστεί ο Βλάνταν Ίβιτς από κουτάκι μπύρας τον προηγούμενο Μάιο) τότε η νέα βαθμολογία της Σούπερ Λιγκ -με δεδομένα, πρώτον ότι αύριο Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το Ατρόμητος-ΑΕΚ, και πως έχουν ήδη αφαιρεθεί τρεις βαθμοί από τον Ολυμπιακό για τα επεισόδια μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη (εκκρεμεί η εκδίκαση της έφεσης), διαμορφώνεται ως εξής:

1. ΑΕΚ 50*

2. ΠΑΟΚ 49

3. Ολυμπιακός 46**

4. Ατρόμητος 42

* Η ΑΕΚ με αγώνα λιγότερο, τον αυριανό εναντίον του Ατρόμητου στο Περιστέρι.

** Εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού για τους -3 βαθμούς από τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ και η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Προσπάθεια για να γλυτώσει τη βαριά «καμπάνα» θα καταβάλλει ο ΠΑΟΚ με «όπλο» όπως λένε το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης που συνέταξε ο διαιτητής του αγώνα, Αλέξανδρος Αρετόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό,  δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρολό ταμειακής μηχανής.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν στα χέρια τους το φύλλο αγώνα και ετοιμάζουν πλέον τις επόμενες κινήσεις τους. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ένσταση για αντικανονική μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητα του Ολυμπιακού, ενώ στην ένστασή του θα ζητά τουλάχιστον τέλεση του αγώνα με τους Πειραιώτες..

Το φύλλο αγώνα, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ, αναφέρει τα εξής:

Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν πήγε στο ιατρείο του γηπέδου και μόνο 15 λεπτά μετά άφησε να τον εξετάσει ο γιατρός του αγώνα.

Ο διαιτητής αναφέρει τη γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα και τονίζει ότι ο Γκαρθία ζήτησε να πάει για περαιτέρω εξετάσεις.

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα κάνει λόγο για εσωτερική αμυχή στο άνω χείλος που δεν τον εμποδίζει να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *