Δώνης: “Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να παίξουμε καλύτερα”

Δώνης: "Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για να παίξουμε καλύτερα"

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός με τη νίκη του επί της Ξάνθης αλλά και την πρόκριση επί του ΠΑΣ αποκτά αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.

Στη σημασία της νίκης επί της Ξάνθης και στο πόσο θα ανεβάσει τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση των πράσινων ενόψει της συνέχειας ώστε ο Παναθηναϊκός να παίξει καλύτερα στάθηκε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Ακρίτες.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Σημαντική νίκη για εμάς, σιγά σιγά ανταμείβονται οι προσπάθειές μας, τόσο των παικτών όσο και των υπόλοιπων. Η Ξάνθη είναι μια σοβαρή ομάδα με μια έδρα που δεν είναι εύκολη για κανέναν. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, πετύχαμε το γκολ και δεν δώσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια αυτό το διάστημα, αποκτούμε ψυχολογία και αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό και να ξεκουραστούμε παράλληλα γιατί υπάρχουν διαρκή παιχνίδια Πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια, είμαστε σε πολύ καλή φάση, έχουμε και επιλογές πια αρκετές και θα υπάρχει ανταγωνισμός για την ενδεκάδα, ο κάθε παίκτης πρέπει να δουλεύει πολύ για να βρεθεί στις αρχικές επιλογές".

Με το τέλος του αγώνα ο 50χρονος προπονητής είπε:

"Αυτά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι δύσκολα για όλες τις ομάδες. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο. Το διαχειριστήκαμε πολύ καλά αμυντικά. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε στην τέταρτη θέση. Και η πρόκριση στο Κύπελλο και η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Σε ερώτηση για τους Ανουάρ και Νάγκι σημείωσε: "Είναι ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις. Ο Ανουάρ έχει συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, ο Νάγκι στην Πολωνία. Ο Ανουάρ έχει πολλές δυνάμεις, ο Νάγκι έχει στοιχεία που μας λείπουν από την ομάδα. Όσο έρχονται και άλλοι ποδοσφαιριστές θα κάνουν καλύτερους αυτούς που έχουμε ήδη".

Τέλος ρωτήθηκε και πάλι για την αντίδραση του μετά το ματς με τον ΠΑΣ σημειώνοντας: "Ήταν κάτι αυθόρμητο και όταν είδα την εικόνα σκέφτηκα ότι μακάρι να βλέπουμε αντίστοιχες".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *