Εθνική Νεανίδων: Ηττα από τη Φινλανδία και 2η θέση

Εθνική Νεανίδων: Ηττα από τη Φινλανδία και 2η θέση

Η Εθνική Νεανίδων πάλεψε στον τελικό με τη Φινλανδία, αλλά τελικά έχασε με 56-63. Βέβαια, πέτυχε τον στόχο της στο Eurobasket U18 Β' Κατηγορίας, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Εχοντας ήδη πετύχει τον στόχο της ανόδου στην πρώτη κατηγορία, η Εθνική Νεανίδων μπήκε στο παρκέ για να παλέψει απέναντι στη Φινλανδία, θέλοντας να συνδυάσει την συγκεκριμένη επιτυχία με την πρώτη θέση στο Eurobasket Under 18 Β' Κατηγορίας. Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλήρωσε την κακή δεύτερη περίοδο (19-5 επιμέρους σκορ), βρέθηκε να χάνει με 18 πόντους και παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε (σ.σ. έφτασε μέχρι το -3 στην τελευταία περίοδο), τελικά έχασε με 56-63.

Βέβαια, αυτό δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, καθώς η Εθνική Νεανίδων πέτυχε τον στόχο της κι επιστρέφει στην Α' Κατηγορία.

Κορυφαία για τη Φινλανδία δεν ήταν άλλη από την Αουάκ Κούιερ. Το… θαύμα της φύσης από τη Φινλανδία -για την οποία διαβάσατε στο Sport24.gr- μέτρησε 21 πόντους και 16 ριμπάουντ στα 36:33 που έμεινε στο παρκέ. Είχε και 7 λάθη, αλλά ποιος μπορεί να της πει κάτι;

Πρώτη σκόρερ της Εθνικής ήταν η Κριμίλη με 24 πόντους και 4/9 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 16-15, 35-20, 45-40, 63-56

ΕΛΛΑΔΑ (Γερεουδάκης): Μπουντούρη 2, Χατζηλεοντή 8, Καρακασίδου 6, Κριμίλη 24 (4), Βαντσιούρη 8 (2), Αναστασοπούλου 2, Εζέτζα 4, Γούλα 2.

Photo Credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *