Η… ανεπιθύμητη πρωτιά των Μπακς στα playoffs

Η… ανεπιθύμητη πρωτιά των Μπακς στα playoffs

Οι Μπακς ολοκλήρωσαν τα playoffs έχοντας τον μεγαλύτερο μέσο όρο διαφοράς πόντων μεταξύ όλων των ομάδων που δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τους Τελικούς.

Το Μιλγουόκι κυριάρχησε στην κανονική περίοδο και το ίδιο έκανε και στα 10 από τα πρώτα 11 παιχνίδια των playoffs. Έπαιζε σε τόσο υψηλό επίπεδο όλη τη χρονιά, που δημιούργησε προσδοκίες για τίτλο. Εν τέλει, ολοκλήρωσε τα playoffs μάλλον πρόωρα και με ένα στατιστικό που καμία ομάδα έχει παρουσιάσει στο παρελθόν στο ΝΒΑ.

Παρά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες από τους Ράπτορς οι Μπακς τελείωσαν τα playoffs με +8,8 κατά μέσο όρο στην διαφορά πόντων, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για ομάδα που δεν έφτασε μέχρι τους Τελικούς του ΝΒΑ! Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Κέβιν Πέλτον, μέχρι πρότινος η ομάδα με την μεγαλύτερη διαφορά πόντων στα playoffs χωρίς να παίξει στους Τελικούς ήταν το Ορλάντο, το οποίο είχε +8,6 το 2010.

Την πρώτη επτάδα με τις ομάδες που είχαν την μεγαλύτερη διαφορά πόντων στην postseason, δίχως να παίξουν στους Τελικούς, συμπληρώνουν το Ντένβερ του 2009 (+8,6 μ.ό.), το Κλίβελαντ του 2009 (+8,5), η Γιούτα του 1996 (+7,7), οι Λέικερς του 1986 (+7,6) και οι Σανς του 1989 (+7,1).

Photo credits: AP Photo/Aaron Gash

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *