Η ομιλία του Δώνη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου

Η ομιλία του Δώνη στα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου

Ο Τάσος Νικολογιάννης αποκάλυψε στον Sport24 Radio 103,3 ότι ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να χτυπήσει "καμπανάκι" στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 εκτός έδρας του Πανιωνίου για την 5η αγωνιστική της Super League 1. Ωστόσο, η εικόνα που παρουσίασαν οι "πράσινοι" δεν άφησε ευχαριστημένο τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος μπήκε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και μίλησε στους παίκτες του. Ουσιαστικά, τους χτύπησε το "καμπανάκι" για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Αυτό αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στην εκπομπή "Ανατροπή και Πέναλτι" του Sport24 Radio 103,3. Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, που θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάζετε και στο Sport24.gr, ανέφερε ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες της ομιλίας του τεχνικού του Παναθηναϊκού.

"Μπράβο, κερδίσαμε, συγχαρητήρια. Πήραμε μία νίκη, αλλά δεν παίζουμε όπως θέλω να παίζουμε. Παίζετε πολύ πιο κάτω απ' αυτό που μπορείτε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Μπορεί να είναι το άγχος που δεν είχαμε κερδίσει μέχρι σήμερα, μπορεί να είναι ψυχολογικό το θέμα, αλλά αυτό το πράγμα πρέπει να αλλάξει.

Πρέπει την Κυριακή να αλλάξουμε πρόσωπο για να κερδίσουμε την Ξάνθη, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μπορεί να κερδίσαμε σήμερα, αλλά ο Πανιώνιος δεν είναι μία ομάδα υψηλής δυναμικότητας. Το μυαλό όλων δεν πρέπει να είναι για το πώς θα βρεθείτε 11άδα, 18άδα κλπ. αλλά πώς ο καθένας θα ανεβάσει την προσωπική απόδοσή του. Πρέπει να είμαστε", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Ακούστε το ηχητικό:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *