«Κλείνει» Ντίξον η ΑΕΚ!

1Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η ενίσχυση της ΑΕΚ. Τελευταίο «χτύπημα» ο Μάικ Ντίξον. Ο Γιούρε Ζντοβτς επέλεξε τον Αμερικανό γκαρντ, που απέκτησε γεωργιανό διαβατήριο, και απομένει η υπογραφή του για να κλείσει το deal.

Ο παίκτης είναι στις ΗΠΑ και μετά τις χθεσινοβραδινές επαφές με την πλευρά του επήλθε συμφωνία. Η «Ένωση» έστειλε το αναθεωρημένο συμβόλαιο και απομένει η υπογραφή του σε συνεργασία που θα έχει διάρκεια 1+1 χρόνων.

Ο 25χρονος άσος (1,86μ.) προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στη Νίμπουρκ. Φέτος ήταν πρώτος σε πόντους και ασίστ με την τσεχική ομάδα στη VTB League. Τελείωσε τη σεζόν με 14,4 πόντους, 4,6 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 1,4 κλεψίματα σε 23,2 λεπτά κατά μέσο όρο.

Ο Ντίξον φοίτησε σε Μιζούρι και Μέμφις, αποφοίτησε το 2014 χωρίς να γίνει ντραφτ και στον πρώτο του χρόνο στην Ευρώπη αγωνίστηκε στη Λιθουανία, σε Τζούκια και Πιένο. Με την Πιένο είχε 16,1 πόντους, 3,7 ασίστ και 3,2 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ με την Τζούκια, όπου έπαιξε μέχρι το Νοέμβριο του 2014, είχε 10,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *