Κρατάει Πράνιτς – Κοτσόλη ο Στραματσόνι

1Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε με τους Ντάνιελ Πράνιτς και Στέφανο Κοτσόλη, στους οποίους πρότεινε ανανέωση συμβολαίου για ακόμα ένα χρόνο, αλλά με διαφορετικά δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός συνομίλησε με τους δύο ποδοσφαιριστές, στους οποίους ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνουν στην ομάδα, αλλά με άλλο ρόλο.

Ο «Στράμα» τόνισε στους παίκτες και κυρίως στον Κοτσόλη, ότι ο ρόλος τους θα είναι περισσότερο βοηθητικός, ενώ ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν αλλαγές και στα συμβόλαια τους, τα οποία θα προβλέπουν χαμηλότερες αποδοχές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού της Τσακαρίτα, Φερνάντο Κονίγιο.

Είναι μια από τις περιπτώσεις επιθετικών που τσεκάρουν στο «τριφύλλι», με τον 25χρονο φορ να έχει ξεχωρίσει φέτος με τις εμφανίσεις του με την Τσικαρίτα στη Β’ Εθνική έχοντας πετύχει 8 γκολ σε 13 παιχνίδια.

Ο παίκτης ανήκει στη Ροζάριο Σεντράλ με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, ωστόσο δεν έχει καθιερωθεί με αποτέλεσμα να αγωνίζεται δανεικός και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *