Μάνος: “Προετοιμαστήκαμε σαν να μην υπήρχε η αποχή”

Μάνος: "Προετοιμαστήκαμε σαν να μην υπήρχε η αποχή"

Ο επιθετικός του ΟΦΗ, Δημήτρης Μάνος μίλησε για τον αγώνα με τον Βόλο (04/01, 17:15), αλλά και για το γεγονός πως μέχρι την Τετάρτη (01/01) δεν γνώριζαν οι ποδοσφαιριστές αν θα υπάρξει ή όχι πρωτάθλημα.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Βόλο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 1, με τον Όσκαρ Γουάιλι να μην συμμετέχει στη σημερινή (02/01) προπόνηση λόγω ίωσης, ενώ εκτός έμειναν κι οι Αντίλ Ναμπί που έκανε θεραπεία και Μιγκέλ Μεγιάδο που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αντοχής.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, οι οποίες έχουν επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer. Το σημερινό πρόγραμμα περιέλαμβανε παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι.

Στον αγώνα με τον Βόλο, αλλά και τη γενικότερα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την αποχή ή όχι των διαιτητών, αναφέρθηκε κι ο επιθετικός της ομάδας της Κρήτης, Δημήτρης Μάνος, ο οποίος τόνισε στην κάμερα του ΟΦΗ TV πως "το γεγονός ότι μάθαμε πως θα γίνει το ματς δύο ημέρες πριν από τον αγώνα δεν μας επηρέασε καθόλου, καθώς είχαμε γυρίσει ήδη στις προπονήσεις και προετοιμαζόμασταν κανονικά".

Ο αντίπαλός μας έχει δείξει καλό πρόσωπο στον πρώτο γύρο, αλλά εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα και ευελπιστούμε πως θα πάρουμε τη νίκη και θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας".

Δείτε το video:

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *