Μέλος στο Δ.Σ. του ECA η Λίνα Σουλούκου

Μέλος στο Δ.Σ. του ECA η Λίνα Σουλούκου

Μια ξεχωριστή και σημαντική διάκριση για τη Λίνα Σουλούκου. Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECA. Πρόκειται για την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Σημαντική διάκριση για τη Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου. Εκεί, θα έχει την ιδιότητα του παρατηρητή για την προώθηση της διαφορετικότητας στο ποδόσφαιρο (Diversity Representative).

Όπως έγινε γνωστό, η κυρία Σουλούκου θα είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την επίβλεψη της εφαρμογής των πρακτικών, που θα έχουν ως στόχο τη διεύρυνση της διαφορετικότητας μέσα στο ECA. Θα είναι μέλος του Δ.Σ. για το διάστημα 2019-23 και από τη γενική συνέλευση του Ιουλίου, αποφασίστηκε παμψηφεί, τα μέλη του ECA να προωθήσουν την διαφορετικότητα στο ποδόσφαιρο.

Η Λίνα Σουλούκου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: "Είναι μεγάλη μου τιμή ο διορισμός μου από τους συναδέλφους μου στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ECA και ανυπομονώ να ηγηθώ των εργασιών του ECA σε αυτόν τον τομέα, στον επόμενο κύκλο. Σαν εκπρόσωπος της φωνής των συλλόγων μέσα στο διεθνές ποδοσφαιρικό τοπίο, το ECA είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των επαγγελματικών διοργανώσεων. Πιστεύω ότι η διαφορετικότητα στον πυρήνα των δραστηριοτήτων του ECA, θα μας βοηθήσει να κατακτήσουμε αυτούς τους στόχους".

Ο πρόεδρος του ECA, Αντρέα Ανιέλι δήλωσε με τη σειρά του: "Εκ μέρους ολόκληρου του συμβουλίου, είμαι πολύ χαρούμενος που η Λίνα Σουλούκου συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του εκπροσώπου για τη διαφορετικότητα και θα είναι μαζί με την Άμρα Πατέρναλ η δεύτερη γυναίκα στο συμβούλιο. Η απόφαση να δημιουργήσουμε αυτή τη θέση μέσα στο συμβούλιο, είναι απόδειξη ότι το ECA και εγώ προσωπικά έχουμε δεσμευτεί να διασφαλίσουμε ότι ο οργανισμός μας θα είναι καλύτερα εξοπλισμένος για να εκμεταλλευτεί τα προτερήματά του και να προωθηθεί η διαφορετικότητα μέσα στα ποδοσφαιρικά κλαμπ. Είμαι σίγουρος ότι η Λίνα θα φέρει την εμπειρία της και τις γνώσεις της σε αυτόν τον τομέα προς όφελος του ECA και της ιδιότητάς της ως μέλος, στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας της βιομηχανίας του ποδοσφαίρου στο σύνολό του".

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *