Μία ανάσα από την συμφωνία Λέικερς και Λου

Μία ανάσα από την συμφωνία Λέικερς και Λου

Οι διαπραγματεύσεις των Λέικερς με τον Τάιρον Λου βρίσκονται στο τελικό στάδιο, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία για να καθίσει ο 42χρονος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας.

Ο Τάιρον Λου πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον πάγκο των Λέικερς. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Yahoo! Sports", οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και είναι κοντά σε συμφωνία. Προς το παρόν πάντως δεν έχουν δώσει τα χέρια.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο δημοσίευμα, αυτό που αποσαφηνίζουν οι δύο πλευρές είναι πλέον κάποιοι όροι στο συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που ο Λου συμφωνήσει με τους Λέικερς, τότε ο πρώτος βοηθός του θα είναι ο άλλοτε τεχνικός των Πέισερς και των Μάτζικ, Φρανκ Βογκελ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 42χρονος τεχνικός ήταν ο δεύτερος στόχος των "Λιμνάνθρωπων". Ο πρώτος ήταν ο Μόντι Γουίλιαμς, ο οποίος όμως προτίμησε την πρόταση των Σανς. Την ίδια στιγμή βέβαια δεν γίνεται να μην αναφερθεί ότι ο Λου ήταν η πρώτη επιλογή του ΛεΜπρόν Τζέιμς, αφού οι δυο τους συνυπήρξαν στους Καβαλίερς από το 2014 έως το 2017, με τον νεαρό τεχνικό να εργάζεται αρχικά ως ασίσταντ κόουτς, πριν αντικαταστήσει στα μέσα της σεζόν 2015/16 τον Ντέιβιντ Μπλατ και αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή.

ΑP Photo/Tony Dejak

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *