Μαρτίνς: “Ο σίγουρος στην λίστα της Ευρώπης είναι ο Σουντανί”

Μαρτίνς: "Ο σίγουρος στην λίστα της Ευρώπης είναι ο Σουντανί"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 με την Ξάνθη ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Σουντανί θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο 3-1 με την Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 22η αγωνιστική της Super League 1, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Σουντανί θα βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ, ενώ μίλησε για τις μεταγραφικές εξελίξεις των Πειραιωτών.

Για αγώνα με την Ξάνθη ανέφερε: "Ξεκινήσαμε πολύ όμορφα το παιχνίδι μας. Με φάσεις και κινητικότητα. Βάλαμε γρήγορα το γκολ και μετά ήρθε το 2ο. Τα πρώτα 75 λεπτά ήταν πολύ καλά όμως μετά είτε χάθηκε η συγκέντρωση είτε γιατί πιστέψαμε πως είχε τελειώσει το ματς έπεσε η απόδοσή μας. Αυτό μπορεί να είχε να κάνει με την έξοδο του Βαλμπουενά. Ήταν πολύ καλός σήμερα. Χάθηκε η συγκέντρωση και ίσως πιστέψαμε πως είχε τελειώσει ο αγώνας".

Για το καλά λόγια που λένε οι παίκτες του γι' αυτόν: "Η ομάδα μας δουλεύει πολύ καλά. Όμως έχουμε δρόμο μπροστά μας. Έχουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Όποιος θέλει να είναι στην 11άδα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ. Έχουμε μία πολύ ποιοτική ομάδα και παίκτες στην 11άδα που πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορεί να είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά χρειάζεται δουλειά".

Για τον κρίσιμο Φεβρουάριο σχολίασε: "Είναι πολύ σημαντικός και απαιτητικός μήνας όμως θα υπάρξουν και άλλοι. Θα υπάρχει κούραση όμως είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε στην Ευρώπη και είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που το κάνει αυτό. Είναι πολύ σημαντικό το διάστημα από εδώ και πέρα. Έχουμε όμως και πολλούς παίκτες για πολλά παιχνίδια. Τους χρειαζόμαστε όλους σε καλό επίπεδο και όχι μόνο όσους παίζουν περισσότερο. Πρέπει να διαχειριστούμε εμείς το ρόστερ και ξέρουμε το πως το κάνουμε".

Για την αποχώρηση του Ποντένσε δήλωσε: "Έχουμε πολλές λύσεις. Είναι ο Σουντανί, ο Λάζαρος, ο Λοβέρα, ο Βαλμπουενά και ο Ραντζέλοβιτς. Ο Ντάνιελ έγραψε πολύ ωραία ιστορία στην ομάδα μας αλλά τώρα πέρασε. Είναι φυσιολογικό να έρχονται τέτοιες προτάσεις. Δεν μπορείς να κρατήσεις εύκολα έναν τέτοιον παίκτη. Έχουμε και τον Μορ".

Για τις μεταγραφές τόνισε: "Φυσικά οι νέοι παίκτες ήρθαν εδώ να βοηθήσουν. Θέλουν τον χρόνο για να προσαρμοστούν, να δουλέψουν και να αποτελέσουν μέρος του συνόλου".

Τέλος, για τον Χασάν και την ευρωπαϊκή λίστα αποκάλυψε: "Η κατάσταση του Χασάν είναι πολύ καλή. Του λείπει ρυθμός και παιχνίδια. Ο Εμρέ Μορ είχε παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό. Ο Καφού είχε ένα διάστημα εκτός δράσης και προερχόταν από διακοπή στην Πολωνία. Δουλεύει σε πρόγραμμα για να επανέλθει. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση όμως. Δεν έχω καταλήξει στην ευρωπαϊκή λίστα. Έχω πολλή δουλειά και πολλά να σκεφτώ. Όχι μόνο για εμάς αλλά και για την Άρσεναλ. Ο σίγουρος στην λίστα της Ευρώπης είναι ο Σουντανί. Το έχει κατακτήσει με την δουλειά του. Το έχει κερδίσει με όσα έχει κάνει και έχει πετύχει".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *