Με τα μούτρα στη δουλειά ο Ζιλμπέρτο

1«Έχει πολύ όρεξη για δουλειά, για να μάθει το συντομότερο δυνατό τα πάντα για τον Παναθηναϊκό και θέλει να πετύχει σε αυτό που κάνει. Είναι πολύ φιλόδοξος και θέλει να ξέρει κάθε τι που αφορά την ομάδα και τη λειτουργία της»…

Οι πρώτες εντυπώσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και την έναρξη της νέας συνεργασίας του με το τριφύλλι είναι αρκετά καλές. Ο Βραζιλιάνος από την πρώτη στιγμή έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ενημερώνεται για τα πάντα καθώς θέλει να σχηματίσει μια αρκετά καλή εικόνα για όλα τα ζητήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Χθες συζήτησε πολλές ώρες με στελέχη της ΠΑΕ για τα ζητήματα που οφείλει να γνωρίζει, και είχε ενημέρωση ακόμη και για τα συμβόλαια των παικτών και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Δηλαδή, συμβόλαια που πρέπει να «σπάσουν», άλλα που πρέπει να ανανεωθούν και τέλος κάποια που θα πρέπει να γίνουν μικρότερα.

Επίσης, είχε νέα συνάντηση με τους Αλαφούζο και Στραματσόνι. Με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού πρόκειται να ταξιδέψει μαζί του σήμερα για την Νέα Υόρκη και θα έχει την ευκαιρία να μιλήσουν ακόμη περισσότερο για την ομάδα.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *